Log4Shell hærger: »Ekstremt mange angreb« mod den danske telesektor

Log4Shell hærger: »Ekstremt mange angreb« mod den danske telesektor
Illustration: Lars Bertelsen.
Lederen af telesektorens decentrale cyber- og informationssikkerhedsenhed sætter ord på, hvordan man håndterer de mange angreb som følge af sikkerhedshullet Log4Shell.
17. december 2021 kl. 10:52
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Der bliver udført »ekstremt mange angreb« mod den danske telesektor i øjeblikket som følge af sikkerhedshullet Log4Shell, der de seneste dage har trukket overskrifter på tværs af it-branchen.

Det skriver Computerworld på baggrund af et interview med Dennis Larting, der er leder af telesektorens decentrale cyber- og informationssikkerhedsenhed (DCIS).

Telesektoren håndterer ifølge Dennis Larting hændelserne efter beredskabsplanerne, og sammen med den løbende dialog mellem de forskellige andre kritiske sektorer betyder det, at der ikke er panikstemning i sektoren.

»Der har været ekstremt mange angreb, der er konstateret ind mod telesektoren i hele det her. De er blevet mitigeret og håndteret, men vi kan se, at når vi er det mest digitaliserede land i verden, så bliver vi også angrebet rimelig hårdt,« siger han til Computerworld.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tirsdag lukkede Aarhus Universitet dele af infrastrukturen ned af frygt for Log4Shell-angreb.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger