Linus Torvalds vender tilbage til Linux

2 kommentarer.  Hop til debatten
Linus Torvalds vender tilbage til Linux
Illustration: Krd.
Linux-skaberen Linus Torvalds er på vej tilbage til Linux-udviklermiljøet efter en selvvalgt pause på en måneds tid
24. oktober 2018 kl. 10:14
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

For lidt over en måned siden trak Linux-skaberen Linus Torvalds stikket og tog en selvvalgt pause fra udviklingen af den nye Linux-kerne.

Årsagen: Heftige vredesudbrud og hidsige personangreb fra Torvalds havde skabt et dårligt arbejdsmiljø i Linux-udviklermiljøet.

Men nu er den finske open source-guru på vej tilbage. Det skriver Greg Kroah-Hartman, der har været chef-udvikler på den seneste Linux-kerne-udgivelse: Linux 4.19.

»De sidste måneder har været hårde ved vores miljø, fordi vi har kæmpet med os selv indefra, med slag fra andre udenfor. Så min opfordring til alle er. Lad os tage en dag eller to fri, lade op, slappe af med venner over et måltid, genoplad og så tilbage til arbejde, hvor vi fortsætter med at skabe et system som verden ikke har set lignende. Og med de ord, afleverer jeg kerne-træet tilbage til dig Linus. Så kan du have fornøjelsen af håndtere merge window(perioden efter ny udgivelse, hvor det strømmer ind med patches, red.),« skriver Greg Kroah-Hartman.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kommentaren er kommet i forbindelse med en note til frigivelsenaf version 4.19 til Linux-miljøet.

Ifølge mediet ZDNet er Linus Torvalds og Greg Kroah-Hartman samlet i Skotland, hvor de har mødtes med en central gruppe af Linux-udviklere i forbindelse med open source-konferencen Open Source Summit Europe der slutter i dag onsdag.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
25. oktober 2018 kl. 09:46

Det jeg fornemmer Linus er vred over er hardware fejlene som Intel er skyldige i. Normalt er Linus mere positiv overfor Intel, men her føler han at de har lavet hærværk mod operativsystemerne , kun for at gøre dem sårbare så bagdøre bliver mulige. (Dette kan han ikke sige offentligt om en af hans største sponsorer)

Se film