LG's nye topmobil byder på modul-udbygning

LG's nye topmodel, G5, vækker opsigt ved løbende at kunne udbygges med højtaler-, kamera- og andre slags moduler

Det var i den grad Samsung, der i weekenden stjal opmærksomheden på mobilmessen MWC i Barcelona med deres nye topmodel G7. Men det var sydkoreanske LG, der havde den innovative mobil-nyhed i ærmet.

Deres nye version af Android 6.0-modellen G5 er udstyret med en Qualcomm Snapdragon 820-processor og pakket ind i et nyt metalchassis. Det særlige ved chassiset er, at batteriet i telefonens bund kan trækkes ud og hurtigt udskiftes til et opladt. Det er der i sig selv ikke noget nyt i, men det stopper ikke her.

Den udtrækkelige bund betyder nemlig, at G5 løbende kan optimeres fysisk og funktionelt med udskiftelige plug-in-moduler. Det skriver The Verge og andre nyhedssider.

Se The Verges præsentation af telefonen på MWC-messen her

I første omgang kan G5 udstyres med specialudviklede B&O-højtaler med 32-bit audio og et kamera-modul, der gør det en del lettere at zoome og knipse. Siden vil mange flere tilføjelser med al sandsynlig løbende smides på markedet. Noget tyder på, at kommende moduler vil blive udviklet i samarbejde med eksterne partnere som B&O-højtalerne.

Telefonen er samtidig blevet mindre end forgængeren fra sidste år. Toppen af skærmen er i slukket tilstand i stand til at vise notifikationer døgnet rundt og mister kun 0,8 procent af strømmen i timen.

Prisen på den nye LG, der kommer i handlen om et par måneder, er endnu ikke oplyst.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017