LG's nye topmobil byder på modul-udbygning

LG's nye topmodel, G5, vækker opsigt ved løbende at kunne udbygges med højtaler-, kamera- og andre slags moduler

Det var i den grad Samsung, der i weekenden stjal opmærksomheden på mobilmessen MWC i Barcelona med deres nye topmodel G7. Men det var sydkoreanske LG, der havde den innovative mobil-nyhed i ærmet.

Deres nye version af Android 6.0-modellen G5 er udstyret med en Qualcomm Snapdragon 820-processor og pakket ind i et nyt metalchassis. Det særlige ved chassiset er, at batteriet i telefonens bund kan trækkes ud og hurtigt udskiftes til et opladt. Det er der i sig selv ikke noget nyt i, men det stopper ikke her.

Den udtrækkelige bund betyder nemlig, at G5 løbende kan optimeres fysisk og funktionelt med udskiftelige plug-in-moduler. Det skriver The Verge og andre nyhedssider.

Se The Verges præsentation af telefonen på MWC-messen her

I første omgang kan G5 udstyres med specialudviklede B&O-højtaler med 32-bit audio og et kamera-modul, der gør det en del lettere at zoome og knipse. Siden vil mange flere tilføjelser med al sandsynlig løbende smides på markedet. Noget tyder på, at kommende moduler vil blive udviklet i samarbejde med eksterne partnere som B&O-højtalerne.

Telefonen er samtidig blevet mindre end forgængeren fra sidste år. Toppen af skærmen er i slukket tilstand i stand til at vise notifikationer døgnet rundt og mister kun 0,8 procent af strømmen i timen.

Prisen på den nye LG, der kommer i handlen om et par måneder, er endnu ikke oplyst.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017

Welcome to Free course to learn about the combined power of Alteryx and Qlik!

Affecto invites to a free course, where we want to share our knowledge of this self-service analysis platform together with the power of Qlik.
20. apr 2017

Robotics Process Automation (RPA) changes the way organizations think about and perform work at a reduced cost, higher efficiency and greater productivity

Join us for this exiting seminar, which Affecto hosts with our business partner SmartRPA May 3rd, 2017 at 13.00 in Copenhagen.
30. mar 2017