Lenovos mystiske X100e ultrabærbare: Tynd og spækket med hardware

19. november 2009 kl. 14:112
Rygterne om Lenovos kommende Thinkpad X100e bærbare taler usandt. Det er ikke en netbook, men en billig ultrabærbar til erhvervslivet.
Artiklen er ældre end 30 dage

Efter et par lækkede billeder af Lenovos kommende Thinkpad X100e bærbare (af og til også kaldt X200e), er der nu ved at komme mere kød på benet.

Netbooknews.de er kommet i besiddelse af flere billeder og specifikationer, og i modsætning til de hidtidige rygter er der ikke tale om en netbook, men derimod en skrabet ultrabærbar beregnet til erhvervsbrug.

Ifølge gadgetsitet er X100e lille, tynd og let ligesom en netbook, og også prisen skulle være ?netbook-agtig,? skønt der altså stadig ikke er tale om - en netbook.

Argumenterne for, at der vitterlig er tale om en bærbar til erhvervslivet, skal findes i specifikationerne, der inkluderer en 11,6 tommer 1366 x 768-skærm, AMD Neo-processor, understøttelse af op til 4 GB ram og 320 GB harddisk, ligesom der også skulle være mulighed for at tilvælge internt 3G-kort og indbygget GPS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vægten bliver også lige over en normal netbook, nemlig 1,35 kg med normalt batteri og 150 gram oven i med flere celler i batteriet.

På trods af den klare appel til business-segmentet mener engadget.com dog at vide, at X100e skulle blive tilgængelig i både sort, rød og hvid ? hvilket er to farver mere end Lenovos sædvanlige Ford T-tilgang til business-bærbare.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
19. november 2009 kl. 16:20

Gad vide om man - i den nye fætter her - kan SLIPPE for alt det ThinkVantage L0RT som Lenovo maskinerne "inficeres" med fra leverandøren... GRRRRR :-(

2
19. november 2009 kl. 16:51

Når nu PHK vinder hans sag ved Lenovo, kan du jo bare lade være med at installere windows.