Lenovo lancerer to Chromebooks

Verdens største PC-producent Lenovo lancerer nu sin første forbruger-laptop, der er baseret på Googles Chrome-styresystem.

Lenovo gør nu sit indtog på markedet for de såkaldte chromebooks med offentliggørelsen af to forskellige laptops, der begge kommer til at være baseret på Googles Chrome-styresystem, skriver The Verge.

De to computere går under navnene N20 og N20p og gør sig bemærket på grund af deres lave pris. De bliver lanceret på det amerikanske marked i juli og august for hhv. 279$ og 329$, hvilket gør maskinerne langt billigere end Lenovos Windows-baserede maskiner.

De to modeller er ens med undtagelse af en touchskærm, der kan roteres på N20p-modellen. Begge modeller er udstyret med 11,6 tommer skærme med en opløsning på 1366 x 768 pixels, Bay Trail-baserede Intel Celeron Processorer, 2 GB RAM og 16 GB lagringsplads.

Dermed vokser markedet for billige Chrome-baserede laptops. Computerfabrikanter som HP, Dell, Samsung, Acer og Toshiba producerer allerede laptops til Googles styresystem.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere