Lene Espersen nægter at svare om tele-logning

Justitsminister Lene Espersen (K) bruger valgkampen som undskyldning for, at hun ikke vil oplyse, hvor længe teleselskaber må gemme loggede oplsyninger om kunderne.

I kølvandet på den kontroversielle bekendtgørelse om logning af data er valgkampen nu trukket ind i sagen.

Enhedslistens Line Barfod havde ellers bedt justitsminister Lene Espersen (K) om en stillingtagen til, om teleselskaberne er forpligtigede til at slette de loggede oplysninger efter et år.

Spørgsmålet til justitsministeren kom efter, at Lene Espersen i et interview i Computerworld havde oplyst, at der ikke var nogen grænse for, hvor længe de loggede oplysninger kunne ligge på teleselskabernes servere. Det eneste, loven taler om, er, hvor længe teleselskaberne er forpligtigede til at gemme de loggede data.

Men nu afviser Lene Espersen at svare på Line Barfods spørgsmål. Lene Espersen skriver i sit svar:

»Da der er udskrevet valg til Folketinget, finder jeg, at det er rigtigst at være tilbageholdende med som minister at besvare folketingsspørgsmål om min politiske holdning. Jeg finder i overensstemmelse hermed, at det er rigtigst ikke at besvare spørgsmålet.«

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Deleted User

der stiller spm. til MN også. En stor del af de §20 spm. der stilles er så tåbelige at det vel er i orden at der holdes pause når der er udskrevet valg - eller?

I øvrigt er svenskerne i gang med at indføre samme hjernedøde og ubrugelige logning, men måske har fagligheden bedre kår hinsidan... vh. Jens

  • 0
  • 0
#4 Flemming Sørensen

Det er nok klogt nok at holde kæft, når man er så tæske dum. Hvis der bliver stillet for mange spørgsmål (som følge af at nogle af dem bliver besvaret), kunne det jo være at pøblen begyndte at forstå, at landets politikere udgør det største problem for landet.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere