Lederflugt hos Atea: 13 chefer og direktører væk på et år

27. april 2015 kl. 12:06
Lederflugt hos Atea: 13 chefer og direktører væk på et år
Illustration: Jesper Kildebogaard.
Der er gang i lederudskiftningen hos it-forhandleren Atea. 13 direktører og chefer har forladt virksomheden på et år, og en god del har fulgt en tidligere topleder over i en konkurrent.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Direktører og chefer har i det seneste år forladt Atea i stor stil. Hele 13 personer har forladt de øverste lag af danmarks største it-forhandler inden for de seneste 12 måneder.

Det skriver Computerworld.

Chefflugten startede, da Claus Hougesen sidste år sagde farvel og tak og fratrådte sin stilling som koncernchef og administrerende direktør for den danske del af Atea.

Claus Hougesen har siden købt sig ind i den svenske virksomhed Informationsteknik, der skal være base for udviklingen af en ny it-forhandler under navnet 3Ait. En direkte konkurrent til Atea.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og Hougesen har indtil videre taget fem ledende Atea-ansatte med sig. Det drejer sig blandt andet om tre salgsdirektører og en mobility-direktør.

Den tidligere topchef i Atea afviser dog, at det er et selvstændigt mål at stjæle ansatte fra sin tidligere arbejdsplads.

»Vi går ikke efter Atea-folk, men efter de bedste,« siger han til Computerworld.

Andre direktører har skiftet Atea ud med Miracle og Konica Minolta, og i Atea Danmarks øverste direktion finder man nu kun en enkelt genganger i forhold til for et år siden.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger