Ledende Python-coreudvikler: Eksplosion i popularitet har øget presset

13. marts 2020 kl. 05:001
Ledende Python-coreudvikler: Eksplosion i popularitet har øget presset
Illustration: Martin Valigursky / Bigstock.
Pythons eksplosive vækst lægger pres på de i forvejen pressede coreudviklere, fortæller medlem af Pythons Steering Council. Han efterlyser mere høflighed fra open source-brugere.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

I slutningen af sidste år kunne GitHub meddele, at Python for første gang overgik Java som det foretrukne sprog på platformen. Dermed rykkede Python op på en andenplads – kun overgået af JavaScript.

Den eksplosive vækst hænger tæt sammen med et hastigt voksende data science-miljø. Og i en undersøgelse fra JetBrains fremgår det, at data science nu er den mest udbredte grund til at bruge Python.

Log ind og læs videre
Du kan læse indholdet og deltage i debatten ved at logge ind eller oprette dig som ny bruger, helt gratis.
1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
13. marts 2020 kl. 09:36

Når noget går i stykker, forsøger de ikke at være høflige eller bede en maintainer pænt om at se på problemet. De siger: 'Du skal fikse det nu'. Folk er ikke klar over, at der sidder en enkelt maintainer, som arbejder aftener og weekender og gør alting selv. Det er ikke så slemt for Python lige nu. Men jeg ser oftere og oftere, at folk, der vedligeholder mindre projekter, ender med at give op og lægge et projekt ned.

Det er der en ret enkelt løsning på, hvor man som maintainer ikke behøver at bero på det utopiske håb at verden løber tør for røvhuller:

Skriv til dem, at du ikke har tid til at se på det nu, men at du gerne vil reviewe en pull request som løser problemet fra dem eller nogen de hyrer ind. Alternativt må de pænt vente på at du har tid til at se på problemet.