Lars Løkke udskriver Folketingsvalg til afholdelse 5. juni

Illustration: Twitter
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er ved at udskrive folketingsvalg til afholdelse, lyder det i en kortfattet besked fra Borgen.

Fagpressens repræsentant på Christiansborg varsler nu, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil udskrive Folketinget nu. Og statsministeren har netop lagt en billede af hans anmodning om udtalelse af særlig karakter på Twitter.

Valget bliver afholdt 5. juni, oplyser statsministeren på Folketingets talerstol.

I den forbindelse er der nok af it-relaterede emner at tage fat på i valgkampen. Eksempler kunne være:

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 John Foley

Andre it- relaterede emner der kunne være relevante at tage fat på i valgkampen kunne være: - krav om oprettelsen af et It-udvalg på Christiansborg, der skal sørge for, at politikerne havde et sted, hvor de kunne diskutere, behandle og blive klædt på til at forstå, hvad de er med til at vedtage. Såden et sted har de ikke i dag. Og resultaterne taler deres eget sprog. - krav om oprettelsen af et it- og digitaliseringsministerium, der kan koordinere og samordne bestræbelsern i kampen mod de cyberkriminelle. Alle instanser, herunder også de kririske sektorer m.fl. skal naturligvis selv fortsætte med at gøre deres til forbedring af cybersikkerheden, men der mangler en civil instans på højt niveau, der kan sikre sammenhængen og ikke overlade styringen til Forsvaret, FE og CFCS. Bedst ville være at placere det overordnede og koordinerende ansvar i Statsministeriets regi, ligesom man har gjort det i mange andre lande vi normalt sammenligner os med. Disse og flere andre samfundsvigtige emner vil blive inddraget i den kommende valgkamp. Håber I er mange der vil støtte op om arbejdet. Mere følger.

  • 3
  • 0
#2 Louise Klint

Endelig! Sagde vi til hinanden og stormede ned til bageren efter flødeskumskager.

Det bliver godt nok lidt af en sejtrækker. 4 ugers (ekstra) valgkamp.

Jeg har netop hørt Statsministeren udtale: ”Samfundets penge skal bruges med omtanke, og vores offentlige sektor skal drives omkostningseffektivt. Derfor udskriver jeg folketingsvalget, så vi skal afholde 2 landsdækkende valg, med halvanden uges mellemrum. Det giver mig nemlig en større chance for at blive genvalgt.”

Ej, det er noget, jeg har fundet på i dagens anledning. Sikkert på grund af sukkerchokket. Undskyld :)

Jeg mener også, det er bydende nødvendigt at få et Digitaliseringsministerium. https://www.version2.dk/blog/danmark-har-brug-digitaliseringsministerium...

  • 5
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere