De færreste får adgang til Windows 10 på lanceringsdato

Det er i første omgang Microsofts betatestere under Insider-programmet, der får adgang til Windows 10, når den officielle udgave lanceres den 29. juli. Udrulningen vil derfra ske i puljer og kun på maskiner, som Microsoft er sikker på, kan klare opdateringen.

I slutningen af juli måned tager Microsoft hul på den omfattende udrulning af Windows 10, som firmaet selv anslår, vil komme til at være installeret på så meget som én milliard enheder.

Det er måske forståeligt nok, at virksomheden derfor har valgt at tage udrulningen af det udbredte styresystem over et par dage, men konsekvensen er, at langtfra alle kan forvente at have adgang til Microsofts ‘sidste udgave af Windows’ fra lanceringsdatoen.

Læs også: Windows 10 kommer som gratis opdatering den 29. juli

I et blogindlæg på virksomhedens egen side skriver firmaets direktør for styresystemer Terry Myerson, at udrulningen den 29. juli vil starte med betatesterne under Insider-programmet.

I dagene efter vil firmaet langsomt skalere udrulningen op og hele tiden sørge for, at de computere, der har reserveret det gratis styresystem, også er kompatible til at modtage opdateringen, så alle brugerne får et positivt førstehåndsindtryk af den nye software.

Læs også: Microsoft vil tvangsfodre opdateringer til Windows 10 Home

Samtidig oplyser Myerson også, at virksomhedskunder med licenser på mange installationer først vil have adgang til udgaverne Windows 10 Enterprise og Windows 10 Education fra 1. august.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Martin Bernth Editor

Hej Heine,

Jeg læser din kommentar som om, at du opponerer mod tallet 1 milliard enheder. Jeg synes måske også det lød af lidt meget, men lige denne gang valgte jeg altså at stole på Terry Myersons eget tal, da han må formodes at vide, hvad det er for en størrelsesorden, vi snakker om - men jeg hører gerne argumenter for, hvorfor der ikke skulle kunne være tale om så mange!

Jeg antager, du ikke har klikket dig ind på det blogindlæg, der linkes til i teksten, men her fremgår det af overskriften, at Microsoft er i gang med at forberede sig på opdateringen af én milliard enheder, så jeg har svært ved at se, hvordan jeg har lagt mig forrest i feltet af 'røverhistorier' på nogen måde?

Mvh. Martin, Version2.

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere