Lækket database afslører brugere af DDoS-angrebstjeneste

Illustration: Virrage Images/Bigstock
Brugere af hacket DDoS-bestillingsside er lagt til skue på internettet. Lækket database viser mekanismerne bag hackertjeneste.

DDoS-angreb på bestilling. For få dollars eller Bitcoins har siden LizardStresser givet brugere adgang til et kæmpe botnet, klar til at overbelaste servere med et DDoS-angreb. Målet for angrebene har for det meste været Minecraft-servere og enkelte sider, som brugere har set sig sure på. Nu er hackersiden selv blevet hacket og brugerenes oplysninger lagt frem på nettet. Det skriver Ars Technica.

Den lækkede database afslører brugeroplysninger på 13.000 brugere, men kun omkring 250 personer har reelt anvendt tjenesten. En særlig aktiv gruppe på 30 mennesker har hver bestilt over 100 angreb fra LizardStresser, som er lavet af hackergruppen LizardSquad.

Læs også: DDoS-angreb og bombetrussel mod Sony: Playstation Network lagt ned

Databasen blev i første omgang offentliggjort på cloudtjenesten Mega. I en pudsig drejning på historien, fik LizardSquad hevet indholdet ned med en DMCA-henvendelse – dog ikke før, at filen blev kopieret til andre steder på nettet.

Ifølge Ars Technicas analyse af den lækkede data, har tjenesten over den sidste måned udført 16.000 angreb fordelt på 3.900 IP-adresser. Omkring syv procent af angrebene rettede sig mod den netværksport, der bliver brugt af Minecraft-servere.

Hackingen af LizardStresser faldt i sidste uge sammen med flere anholdelser af formodede medlemmer af LizardSquad. Hackergruppen har skabt sig et notorisk rygte med tidligere angreb mod Xbox-live, og er blevet kædet sammen med det omfattende angreb, der lagde Playstation Network ned i julen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere