Krypto-kæmpe suspenderer udbetalinger: Snakken om en ny »kryptovinter« spreder sig

1 kommentar.  Hop til debatten
Krypto-kæmpe suspenderer udbetalinger: Snakken om en ny »kryptovinter« spreder sig
Illustration: Phongphan/Bigstock.
Diskussionen om, at kryptomarkedet er på vej ind i en ny »kryptovinter«, er blusset op igen efter faldt i markedet.
14. juni kl. 11:35
errorÆldre end 30 dage

Kryptovalutamarkedet falder som følge af stigende renter og nyheden om, at kryptovalutaudlåneren Celsius suspenderer udbetalinger grundet »ekstreme markedsforhold.«

Det skriver Ars Technica.

Læs også: Dansk Erhverv fremlægger ni visioner for et digitalt Danmark i 2042: Borgere skal eje og kontrollere egne data

Bitcoin er eksempelvis faldet næsten 23 procent siden fredag og står nu i 22.600 amerikanske dollars for én Bitcoin, hvilket er det laveste siden slutningen af 2020. Og flere forudser ifølge tech-mediet Ars Technica en såkaldt »kryptovinter« med markedskrak og virksomheder, der går konkurs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det faldende marked har sparket liv i diskussionen om, hvorvidt kryptomarkedet er på vej ind i en ny »kryptovinter«, og virksomheder i kryptovaluta-sektoren som Crypto.com og Gemini cryptocurrency exchange har allerede måttet afskedige personale.

Hver af de seneste nedture er blevet efterfulgt af et opsving, men »på et tidspunkt vil kryptomarkedet nå et mætningspunkt, hvorefter kryptovaluta-priserne begynder at opføre sig mere som andre konventionelle aktiver – stigende under højkonjunktur og faldende under lavkonjunktur,« skriver Ars Technica.

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
14. juni kl. 19:11

Krypto er og har altid været pyramidespil, hvor nye deltagere skulle lokkes ind for at holde liv i pyramiden.