Krypto-børsen Coinrail hacket, kryptovaluta til værdi af 40 mio. dollars er stjålet.

11. juni 2018 kl. 08:36
Kryptovaluta-børsen Coinrail er blevet hacket og har fået stjålet forskellige kryptovaluta til en samlet værdi af 40 mio. amerikanske dollars
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

En koreansk kryptovaluta-børs kaldet Coinrail er blevet hacket. Børsen har fået stjålet forskellige kryptovaluta til en samlet værdi af 40 mio. amerikanske dollars. Det vides ikke om børsen vil kompensere brugerne for tabet.

Det skriver Tech Crunch

Hackerne slap væk med NPXS tokens til en værdi af 19.5 million amerikanske dollars som var øremærket til et betalings-projekt af Pundi X som skulle bruge valutaen til deres egen ICO. Yderligere tokens til en værdi af 19,5 mio. amerikanske dollars er stjålet fra Aston X og Dent, som begge er blockchain projekter som selv har igangværende ICO's.

Det var ikke firmaerne selv der blev hacket, men brugere af Coinrail. Hackerens wallet er identificeret og både Pundi og Aston har fastfrosset de stjålne tokens.

Tidligere tyverier

Tidligere i år blev kryptovaluta til en værdi af 400 mio. stjålet fra den japanske krypto-børs Coincheck. Sidste november mistede Tether tokens svarende til en værdi af 31 mio. amerikanske dollars, og EtherDelta satte sine tjenester på pause i en periode i December, grundet et angreb.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2014 blev Mt. Gox hacket. Børsen mistede 744.408 Bitcoins. Dengang var det en værdi af 350 mio. amerikanske dollars, I dag ville den mængde Bitcoins have en værdi af 5.3 mia. amerikanske dollars.

Coinrail-børsen har stadig ikke annonceret, hvorvidt børsen vil kompensere sine kunder.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger