Bedst på Nettet aflives

Bedst på Nettet-konkurrencen, hvor offentlige hjemmesider dyster om design og brugervenlighed, bliver lagt i graven. Se hvad afløseren bliver

Bedst på nettet blev startet i 2001, men bliver nu stoppet.

Digitaliseringsstyrelsen, som stod for konkurrencen, er løbet tør for fine røde kroner, og vil fremover have fokus på selvbetjeningsløsninger i stedet for at måle kvaliteten af det offentliges hjemmesider.

Kåringen af hvem, der var Bedst på Nettet, har ellers været en stor succes, i hvert fald ifølge kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen Michael Bach Petersen.

»Bedst på Nettet har været en vigtig katalysator i udviklingen af det offentliges tilstedeværelse på nettet, men er nu ved at blive overhalet af udviklingen. Borgerne skal i stigende grad betjene sig selv digitalt, så vi fokuserer vores indsats på at sikre kvaliteten af de offentlige selvbetjeningsløsninger, som borgerne skal anvende,« udtaler Michael Bach Pedersen i en pressemeddelelse.

Alle borgere skal i løbet af 2015 anvende selvbetjeningsløsninger på nettet, og det er altså i kvalitetssikringen af disse, af Digitaliseringsstyrelsens fokus kommer til at ligge fremover.

Læs også: Dokumentation: Her er Lov om Offentlig Digital Post

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere