Kritisk fix løser problemerne med iPhone 3G

Ejerne af iPhones melder om stabile forbindelser og højere hastighed på iPhone 3G efter den seneste opdatering. Også backup og batterilevetiden er forbedret.

Fredagens software-opdatering til iPhone løser alle de store problemer. Sådan lyder meldingerne indtil nu fra brugerne, og dermed indfrier Apple-chefen Steve Jobs sine løfter til iPhone-ejerne.

Siden lanceringen i juli har der været meget kritik af iPhone 3G for i nogle tilfælde ikke at kunne opnå 3G-forbindelse. Skylden for problemet har siden da været sendt rundt flere gange mellem Apple, leverandøren af chipsættet i telefonen og teleselskabernes dækning.

Sidste tirsdag lovede Steve Jobs så, at problemet var løst med en softwareopdatering:

"2.1 er en stor opdatering, der fikser mange bugs. Den giver færre tabte opkald og en markant forbedret batterilevetid. Opdateringen retter også problemer med programmer, der crasher. Og backup til iTunes er blevet dramatisk meget hurtigere."

På alle punkter er tilbagemeldingerne markant positive. Administratoren på websitet testmyiphone.com, Donovan Lewis, har haft over en kvart million test igennem siden frigivelsen af opdateringen, og han ser en generel forbedring af hastighederne. Til Cult of mac siger han, at der især har været en halvering af de meget ringe forbindelser med download-hastigheder på kun 100-300 kbit/s.

Gizmodo.com har testet opdateringen og konstaterer: ?Holdt 2.1 opdateringen alt, hvad den lovede? Åh, ja.?

Wired.com har gennemført en lille brugerundersøgelse med 113 besvarelser, der viser, at 41 procent oplever færre tabte opkald. Lige så mange har ikke mærket forskel og 16 procent oplever, at det er blevet værre efter opdateringen.

En tidlig test hos Ars Technica bekræfter, at der er dramatiske hastighedsforbedringer ved installation af programmer og backup.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere