Kriseramte europæere siger nej tak til iPhone 4S

Trods lanceringen af den nye iPhone 4S har Apple tabt markedsandele i flere europæiske lande. Selskabet går dog frem i lande uden for eurozonen.

Apple har måttet se selskabets dominans inden for nye smartphones forsvinde til fordel for Android-baserede telefoner i mange europæiske lande, og lanceringen af den nye iPhone 4S har ikke hjulpet selskabet. Det skriver nyhedsbureauet Reuters på baggrund af tal fra Kantar Worldpanel Comtech.

Apple har siden lanceringen af iPhone 4S øget markedsandelen i USA, Storbritannien og Australien, men til gengæld er Apple gået tilbage i lande inden for eurozonen.

I Frankrig er Apples markedsandel faldet fra 29 procent til 20 procent af salget i de tre måneder frem til udgangen af november, mens den i Tyskland er faldet fra 27 til 22 procent.

Apples topmodel er ifølge Kantar Group formentligt ramt af den økonomiske krise, som i øjeblikket plager de lande, hvis økonomier er bundet til euroen, og det kommer foreløbig Android til gode.

I Tyskland har Android-mobiltelefoner således nu en markedsandel på hele 61 procent af smartphone-markedet ifølge Kantar Group.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere