Kramshøj er stoppet som ISP-direktør

Henrik Kramshøj er ikke længere direktør i Solido Networks. Nu er han blandt andet involveret i den norske sundhedssektor.

I mere end fem år har Version2-blogger og it-sikkerheds-debattør Henrik Kramshøj været direktør i Solido Networks, der leverer internet. Men nu er det slut. Det vil sige, at han faktisk fratrådte som direktør i slutningen af juli. Det er først for nyligt alle aftaler i forbindelse med Kramshøjs fratrædelse er faldet på plads, oplyser han.

I begyndelsen af 2010 indgik Henrik Kramshøj et partnerskab med direktør i hostingselskabet Solido Hosting, Christer Hasse.

»Men der sker ikke så meget i det partnerskab, fordi vi er dårlige sælgere. Og fordi han har utrolig stor succes med de ting, han laver i hosting-selskabet, og jeg har travlt med kryptoparties og alle mulige andre ting,« siger Kramshøj og fortsætter:

»Så vi besluttede i ro og mag her i sommer at afslutte det samarbejde. Så jeg er ikke direktør i Solido Networks mere, og på længere sigt bliver Solido Networks nok flettet ind i Solido Hosting. Så der er ingen ballade, men rent konkret, er jeg bare ikke direktør der mere.«

Henrik Kramshøj arbejder nu hos Pasientsky.no der blandt andet leverer en app og en patientjournal-løsning til de norske lægehuse. Her skal Henrik Kramshøj lave hosting, netværk og sikkerhed. Og derudover kører Kramshøj sideløbende sin egen virksomhed, Zencurity ApS, videre. Den går blandt andet ud på at lave pentest og levere undervisning til medlemmer hos PROSA og Samdata/HK.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Yoel Caspersen Blogger

Henrik, jeg har med stor interesse læst dine indlæg gennem årene, og jeg ønsker dig held og lykke med de nye udfordringer.

Jeg håber, du fortsat vil bidrage til debatten på version2 og dele din viden om IT-sikkerhed med os andre - det er et spændende område, og der er masser af aktuelle emner at tage fat på.

  • 17
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere