Kortbetaling med iZettle kommer tilbage til Danmark efter Visa-accept

Kortbetalingstjenesten iZettle kommer nu officielt til Danmark efter en betatest. Visa har samtidig sagt god for tjenesten efter tidligere at have blokeret for den.

Kreditkortbetalingstjenesten iZettle er kommet tilbage i varmen hos Visa Europe, og det betyder, at tjenesten nu officielt bliver lanceret i Danmark.

Tjenesten gør det muligt at tilslutte en lille chipkortlæser til en iOS- eller Android-enhed, så en mindre butik kan bruge eksempelvis en iPad til kortbetalinger i stedet for at skulle have en decideret kortterminal.

Læs også: Visa stopper for kortbetalinger med iZettle uden at oplyse hvorfor

Den svenske tjeneste kom imidlertid i problemer tidligere på efteråret, da Visa Europe besluttede sig for ikke at godkende iZettle til Visa-betalinger.

Læs også: Visa: iZettle lever ikke op til vores hardwarekrav

Nu har Visa Europe imidlertid givet grønt lys for iZettle, og det betyder, at danskere med Visa/Dankort også kan bruge systemet.

»Med julehandlen lige om hjørnet er vi meget glade for at have fået løst Visa-situationen. Indtil videre vil Visa-transaktioner i Danmark, Finland og Norge ske på kortejerens telefon, sådan som Visa Europe foretrækker det. Men det vigtigste for os er, at vi har fået genetableret Visa-betalinger for vores små forretningsdrivende i de pågældende lande,« udtaler administrerende direktør Jacob de Geer fra iZettle ifølge en pressemeddelelse.

Aftalen med Visa Europe betyder, at iZettle nu er godkendt til at håndtere både Visa og Mastercard, der er de to største kreditkort.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (16)

Kommentarer (16)
Lars Silkjær

Desværre er det bare en anelse mere besværligt at betale med Visa-kort nu end tidligere. Nu er betaleren tvunget til selv at have en telefon med adgang til nettet med, hvilket kan blive en dyr oplevelse på en udlandstur.

Povl Hansen

Problemet er bare af Visa ikke understøtter den lille chipkortlæser, men vil have kunden til af stå og fedte med af indtast alle kort info på sin egen telefon :(

især når der flere steder står sodavandt automater som man bare stikker sit kort i og får en sodavand, helt uden pin eller underskrift,
gad vide hvorfor det er sikkert nok, men izettel er ikke sikkert ?

Jacob Becker

@Povl > Spekulationerne går naturligvis på, hvorfor VISA ikke ønsker, at støtte op omkring iZettle. Jacob de Geer erkender, at bankerne har stor indflydelse på VISA, men afviser at der kan være en sammenhæng.

Desuden har man hele tiden kunne benytte visa-kort med iZettle i Sverige.

Ja, man kan undres..

Ditlev Ditlevsen

"
Til ovennævnte kommentar:

"Desværre er det bare en anelse mere besværligt at betale med Visa-kort nu end tidligere. Nu er betaleren tvunget til selv at have en telefon med adgang til nettet med, hvilket kan blive en dyr oplevelse på en udlandstur."

Det kommer jo an på hvad man betaler for data i udlandet :-)
Der findes internet udbydere som ikke forlanger en voldsom overpris.
En roaming Megabyte, der kan bruges på 111 forskellige netværk i Europa, kan hos EUinter.net fåes til lige under 1kr, incl moms.
Og så er det prepaid og du kan tanke-op når du løber tør.

Jeg er tilknyttet DDGroup som ejer EUinter.net

Johnny Olesen

Ja, Ditlev det er sikkert en smart løsning I har på Euinter.net. Eller rette sagt så tror jeg det er en smart løsning, for hjemmesiden er godt nok elendig.

Jeg har faktisk været inde på siden et par gange, men jeg har endnu ikke fattet, hvordan det virker, hvad det koster og hvordan man kommer i gang.

Vi kan tage den i punktform:

  • Designet på siden er grim og uoverskuelig
  • sætningerne er lange og uoverskuelige for almindelige dødelige
  • Siden er fyldt med fremhævede sætninger, som er en supersælger værdig
  • Masser af forvirrende pris eksempler

Jeg er sikker på, at I har en fin og fornuftig løsning, men for pokker da også!!! Så hyr dog et reklamebureau, som kan forsimple jeres tekster og lave en flot salgsklar hjemmeside. Jeres hjemmeside er mere forvirrende en lycamobile.dk - og det siger ikke så lidt.

Ditlev Ditlevsen

Nej, man skal skifte simkort.
- eller man kan dele sin EUinter.net forbindelse via en anden smartphone eller router. Der findes også dual sim smartphones, dog ikke så udbredt i Europa.

Ditlev Ditlevsen

Hej Johnny.

Tak for interessen.
Det er bare et simkort man sætter i sit usb modem, smartphone eller 3G router, indstiller korrekt apn og sværere er det ikke.

Grim side - jo.
Hvad vil du helst betale for ? Flot design og direktører i ferrarier - eller flere MB til en lavere pris?

Vi har indtil videre satset på at lave et kvalitets produkt til discount pris.
Jeg er ikke i stand til at sælge noget jeg ikke selv tror på eller kan stå inde for 100%. Langt hovedparten af resurserne er gået med det tekniske og få det på plads og helt i orden.

Vi kan kun holde den pris såfremt der ikke er tale om lånte penge.
Ved du hvad det koster at hyre et reklame bureau i vore dage ?
Teksten som, indrømmet, er i ret rå version - er dog tilstede.
Info skal koges ned og det bliver det også.
Samtidig er NETWORKS (vores app for tale, sms og video-opkald) ikke et velkendt produkt for alle og enhver og skal forklares, der laves pt video guides mv til det formål.

Prisen er lige til:
500MB for hvad der svarer til 50Eur som minimum.
Man tanker efter behov.

NETWORKS er et tilbud om billigere/gratis tale, sms og videoopkald.
- det er reelt et bi-produkt, lavet fordi vi mente EUinter.net som rent data simkort manglede denne mulighed. Hvis man puttede det i sin smartphone ville den kun kunne køre internet og ikke ringe mv.
Det kan den så nu og til en rigtig lav pris eller gratis.

Johnny Olesen

Det er bare et simkort man sætter i sit usb modem, smartphone eller 3G router, indstiller korrekt apn og sværere er det ikke.

Grim side - jo.
Hvad vil du helst betale for ? Flot design og direktører i ferrarier - eller flere MB til en lavere pris?

Vi har indtil videre satset på at lave et kvalitets produkt til discount pris.

Min pointe er netop, at jeres side er så grim og ubrugelig, at det skræmmer potentielle kunder væk. Tag det som et venligt vink med en vognstang.

Hvis I ikke har råd til at hyre et reklamebureau, så hyr et webbureau - de er oftere billigere. Men får nu gjort noget ved det :-)

Jeg har den dybeste respekt for at det tekniske skal være i orden, men en seriøs sælger bliver altså nød til at udstråle seriøsitet. Du tager jo heller ikke på kundebesøg i slidte hullede cowboybukser, med fedtet hår og med morgenånde.

Peter Hansen

Jeg er tilknyttet DDGroup som ejer EUinter.net


Kan I ikke fjerne de der latterlige post-it notes der er klistret oven over hjemmesiden? De dækker jo for menuer og halvdelen af teksten, så man giver op inden man overhedet får læst noget. Alt efter hvor stor et browser-vindue man har åbnet og muligvis også hvilken opløsning man har, så dækker de forskellige steder af hjemmesiden. Jeg har Windows værktøjslinjen i højre side i stedet for default placeringen i bunden, så browser vinduet er lidt smallere og højere end default. Det gør at man ikke kan læse teksten i første menupunkt, da det er dækket af en post-it note. Det samme gælder, hvis man ikke har maksimeret browser vinduet. Håbløst design.

Ditlev Ditlevsen

Hvad er apn og hvordan indstiller man det?

APN er forkortelsen af Access Point Name.
Man kan sige det er en internet udgave af det telefonnummer man bad et analogt modem om at ringe op så man kunne få internet forbindelse via sin internet udbyder.
Der ligger en video guide i customer service til opsætning af fx APN for en iPad.

Det med vores post-it, de generer på smartphones og lign., det er vi klar over.
Men som også vi mærker, ligeså du:
Når man bevæger sig uden for "normalen" får man smæk.
Flyt dine ikoner tilbage til bunden og kør fuld skærm, så er problemet løst ;-)

Lignelsen mht Ferrarier knytter sig til at pengene skal bruges fornuftigt og i rigtig rækkefølge. Der er ikke plads til luksus eller ret mange fejlskud. Tilgengæld kan du være sikker på at vi bliver siddende i sadlen, ihverfald så længe jeg står til rors :-).

Peter Hansen

Når man bevæger sig uden for "normalen" får man smæk.
Flyt dine ikoner tilbage til bunden og kør fuld skærm, så er problemet løst ;-)


Det er nu ikke mit problem at man ikke kan bruge jeres side, men jeres problem. Lav en ordentlig side og problemet er løst, bevæger man sig uden for normalen får man smæk. Jeg oplever stort set ikke skaleringsproblemer på andre sider.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 10:29

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017

Affecto has the solution and the tools you need

According to GDPR, you are required to be in control of all of your personally identifiable and sensitive data. There are only a few software tools on the market to support this requirement today.
13. sep 2017