Komite skal fjerne huller på vejen til 100 gigabit-netværk

Brancheorganisationen The Road to 100G Alliance har nedsat teknisk komite, som skal gøre det nemmere at få gang i 100 gigabit-netværk. Det skal blandt andet sikre interoperabilitet mellem forskellige Ethernet-implementeringer.

Brancheorganisationen The Road to 100G Alliance meddelte mandag, at den har nedsat en teknisk komite, som skal finde hullerne i teknologien og standarderne bag 100 gigabit netværksteknologi. Det skriver Light Reading. Det er både indenfor Ethernet, men også standarden OTN som benyttes i telesektoren.

Komiteen har nedsat to arbejdsgrupper, som skal kigge nærmere på optiske grænseflader og elektriske grænseflader i signalvejen. Komiteens medlemmer vil samarbejde med organisationer som IEEE, ITU-T og andre, som arbejder inden for feltet.

Arbejdsgrupperne skal evaluere eksisterende teknologier og give anbefalinger i situationer, hvor der optræder konflikter eller huller i udstyr og standarder.

»Interoperabilitet mellem 100 gigabit optiske og elektriske komponenter repræsenterer to af de mest kritiske områder, som behøver tidlig afklaring, hvis 100 gigabit-systemer skal nå markedet i en fart,« siger Lalit Merani, som er formand for den tekniske komite og produktchef i Lattice Semiconductor Corporation.

De to arbejdsgrupper tager sig af to ud af syv områder, som The Road to 100G Alliance har udpeget som mulige forhindringer for implementeringen af 100 gigabit-platforme.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere