Kør Windows 95 på en New Nintendo 3DS XL

Illustration:
Microsofts 20 år gamle styresystem vækket til live på Nintendos håndholdte spillekonsol

Windows 95 er for længst draget mod styresystemernes evige jagtmarker. Men det har ikke afholdt en entusiastisk Nintendo-fan fra at give Microsofts 20 år gamle kode nyt liv på den seneste New Nintendo 3DS XL håndholdt spillekonsol.

Brugeren Shutterbug2000 kunne tidligere på ugen lægge en video online på websiden Gbatemp.net, der viser, at han har fået Windows 95 til at fungere på en New Nintendo 3DS XL.

Shutterbug2000 fortæller i kommentartråden, at han har benyttet emulatoren DOSbox, til at få den håndholdte spillekonsol til at afvikle Windows 95. Han beskriver brugeroplevelsen som værende hverken specielt langsomt men absolut heller ikke hurtig.

En af udfordringerne ved at få Windows 95 til at fungere på den håndholdte konsol er selvfølgelig, at den ikke er udstyret med tastatur, ligesom styresystemet heller ikke er designet med henblik på en trykfølsom skærm. Det vil derfor næppe blive muligt lige foreløbig for eksempel at spille klassiske pc-spil på en New Nintendo 3DS XL

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017