Køleproblemer fastfryser Vejdirektoratets hjemmeside

Illustration: screendump / Vejdirektoratet
Fejl med kølesystemet i Vejdirektoratets serverrum har lagt dets it-systemer ned. Fejlen forventes udbedret i løbet af dagen.

En ventil i kølesystemet på Vejdirektoratets serverrum satte i morges enhedens it-system ud af drift, og derfor er Vejdirektoratets hjemmeside og trafikkort nede.

Vejdirektoratets trafikkort opdateres med vigtige informationer om dagens trafiksituation, eksempelvis snefygning, isglatte veje, kødannelse og uheld. Alt sammen information, som er relevant på en usædvanligt kold dag med flere trafikuheld.


»Det er selvfølgeligt meget uheldigt, at det sker på en dag som i dag, hvor vejrliget er så dårligt, som det er. Vi har informeret borgerne igennem andre kanaler og vil fortsætte med det, til problemet er udbedret,« siger Martin Østergaard, kommunikationschef ved Vejdirektoratet.

Han uddyber, at borgerne kan finde information fra Vejdirektoratet på Twitter samt på deres radio via P4 Trafik.

it-system fastfrosset, grundet fejl i serverrummets kølesystem

Illustration: screendump / Vejdirektoratet

Vejdirektoratets serverrum blev i morges ramt af en fejl. En ventil i kølesystemet satte ud, hvilket har slået systemet fra.

»Kølesystemet er under et år gammelt, så det er ikke et spørgsmål om gammelt udstyr, men vi ved stadig ikke, hvad der forårsagede fejlen. Vi regner med, at alle Vejdirektoratets tjenester vil være oppe i løbet af det nærmeste stykke tid,« siger Lars Falk Hansen, it-chef ved Vejdirektoratet

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere