Københavns Universitet dropper it-projekt efter 5 års arbejde: Gammel it fortsætter

Illustration: Christoffer Regild / www.regild.dk
Københavns Universitet har besluttet at droppe et nyt it-system til personaleadministration efter fem års arbejde. Beslutningen skyldes forsinkelser.

Københavns Universitet har efter fem års arbejde droppet udviklingen af et nyt system til personaleadministration, der skulle være indført i efteråret 2018.

Det skriver Uniavisen.

Ifølge universitetet skyldes beslutningen primært månedlange forsinkelse, og derfor har man altså droppet samarbejdet med leverandøren Azets om det nye system, der kaldes Epos.

»KU har besluttet at ophæve kontrakten med Azets og dermed også leverancen af Epos, som var planlagt til at blive implementeret i oktober 2018,« skriver HR-vicedirektør Lisbeth Møller på KUs intranet.

I stedet for at implementere Epos fortsætter KU nu med at bruge et cirka 20 år gammelt it-system, ScanPas, til personaleadministration.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 martin nielsen

Snakker vi om det samme Epos HR/Management system som leveres af Bluegarden/Visma? For det er da noget arveligt lort der ligner noget fra 1990, komplet med pop-up vinduer, samt HTML frames og tabel-baseret webdesign. Men det kan jeg ikke forestille mig, for det kan umuligt tage 5 år at implementere. Det må være noget andet Epos.

  • 1
  • 0
#2 Michael Park

Jeg håber den ondefløjtemig at ScanPas fra år 2000 ikke er endnu et af de systemer, som gør at hele administrationen stadig skal køre med Windows XP og Internet Explorer 6. I så fald, ville den her artikel da give enhver hacker blod på tanden, og kigge hen mod KUs infrastruktur.

De her nyheder kommer snart med en uges mellemrum. Hvor mange millarder har Danmark tabt på fejlslagen IT siden år 2000?

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere