Kodenavn 'Blue' - er det slut med de store nye versioner af Windows?

8 kommentarer.  Hop til debatten
Windows 8 er knapt nok ude af døren, før rygterne nu begynder at svirre om den næste udgave af Windows, som lige nu ser ud til at gå under kodenavnet 'Blue'.
13. august 2012 kl. 16:01
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at Microsoft allerede nu er i færd med den næste udgave af Windows, selvom Windows 8 endnu ikke er på markedet, men blev erklæret produktionsklar for mindre end to uger siden. Mere overraskende er det nok, at vi allerede kan komme til at se den næste Windows-version i 2013. Det skriver blogger og mangeårig Microsoft-observatør Mary Jo Foley fra ZDNet.

Den næste udgave går angiveligt under kodenavnet 'Blue', som det dog skal understreges er et kodenavn, Microsoft har brugt om flere tidligere projekter.

Der bliver ifølge Mary Jo Foleys oplysninger sandsynligvis ikke tale om en Windows 9, men derimod muligvis mere i retning af det, der normalt kaldes en Service Pack inden for Windows-verdenen.

Service Pack-begrebet er dog noget, Microsoft gerne vil af med, fordi selskabet hellere vil satse på mere hyppige men til gengæld mindre opdateringer til Windows frem for store årlige opgraderinger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere analytikere har tidligere peget på, at Microsoft gerne vil væk fra den nuværende model, hvor der kommer en dugfrisk Windows-version hvert tredje år, som især virksomhederne skal tage stilling til, hvorvidt de vil opgradere til eller springe over.

Microsoft kunne derfor vælge at skifte til en strategi som ligger mere i stil med andre pc-styresystemer som Apples Mac OS X og de forskellige Linux-distributioner, hvor nye versioner kommer mere hyppigt, men springene mellem versionerne er mindre.

Derfor kunne vi allerede til næste år se en ny Windows-version blive frigivet som eksempelvis Windows 8.1 eller Windows 8.5.

8 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
13. august 2012 kl. 17:40
  • Så håber jeg bare at deres pris model også får en ny tilgang.
1
13. august 2012 kl. 16:50

så udgiv den venligst hurtist mulig :=)