KMD satser på kundebetjening i det private

Kommunernes edb-central KMD har indgået forhandleraftale med det amerikanske kundebetjeningssystem Talisma. Teknologien skal give gennembrud i det private marked.

Kommunernes muligheder for at betjene borgerne skal blive endnu bedre. Derfor har kommunernes EDB-central KMD indgået forhandleraftale med den amerikanske leverandør af kundebetjeningsløsninger Talisma.

Talisma er ifølge KMD en af de helt store spillere, når det gælder om at tilbyde kunderne elektronisk selvbetjening, ikke mindst når det gælder om at kunne skifte mellem forskellige platforme som mobiltelefonen eller internettet, eller borgeren møder op på selve rådhuset.

Systemet er også udstyret med en vidensbank, der gør det muligt at trække lige præcist den information frem, der er relevant i forhold til den specifikke sagsbehandling.

KMD ønsker ikke kun at anvende løsningen over for de offentlige kunder, men har i aftalen med Talisma sikret sig, at de også kan sælge løsningen til private virksomheder.

Talisma har i forvejen foden inden for i selskaber som Dell, Microsoft, Citibank og Toyota. Også den amerikanske regering, herunder Pentagon og en række store universiteter har taget dem til sig.

»Der er tale om et produkt med en overlegen teknologi, vi ikke tidligere har set. Borgeren vil i langt højere grad kunne betjene sig selv uden at komme i kontakt med kommunen. Og medarbejderne i borgerservicecenteret vil opleve at kunne levere hurtige og præcise svar,« siger servicechef Jimmi Hansen, KMD i en henvendelse til pressen.

For KMD bliver der tale om et helt nyt satsområde. De mange års erfaringer med at betjene borgerne skal nu bruges til at sikre et fodfæste inden for betjeningsløsninger i det private.

»Vores mål er at være førende inden for knowledge-management og udvikle disciplinen bl.a. ved at anvende de nyeste teknologier på området og ved at bringe KMD's ekspertise inden for rådgivning og implementering i spil,« siger Jimmi Hansen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere