KMD klager over Frederiksberg-indkøb for 31 mio. kr.

Fujitsu Services skal levere en koncernløsning til Frederiksberg Kommune for 31 millioner kroner. KMD, der også bød ind på opgaven, har klaget over afgørelsen.

Frederiksberg Kommune har valgt it-serviceleverandøren Fujitsu Services til at stable en ny koncernløsning på benene til en værdi af 31 millioner kroner.

Kontrakten løber over en fireårig periode.

Løsningen skal hjælpe Frederiksberg Kommune med at samle og integrere data i forbindelse med kommunens opgaver indenfor løn og økonomi.

Frederiksberg Kommune ønsker ikke i skrivende stund at udtale sig til Version2 om de konkrete detaljer i projektet og beslutningen om at tildele kontrakten til Fujitsu.

Det skyldes, at den anden budgiver på projektet, KMD, har klaget over udpegningen af Fujitsu som den endelige vinder af ordren.

Koncernløsningen skal så vidt muligt kunne udveksle data mellem de eksisterende fagsystemer i kommunen, blandt andet ESDH og PDC's vagtplan-system, samt programpakker som Microsoft Office. Det fremgår af offentligt tilgængeligt materiale om ordren.

Kontrakten indebærer også, at Fujitsu Services leverer ydelser som installation, uddannelse og vedligeholdelse.

Version2 følger op, når der er kommet en afgørelse i sagen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Lars Knudsen

Det kan godt være det er mig, men jeg syntes det er underligt, at KMD selv undgår udbud hvis de er inde i varmen (eksempelvis Åbenrå). Men hvis der er et udbud de ikke vinder så klager de!?

Har KMD ingen kommentarer til hvad de mener der er galt med de udbud de taber?

  • 0
  • 0
Per Hansen

KMD ærgrer sig sikkert, at de ikke har snydt ved at gøre som i Åbenrå .. eller at de ikke har kunnet finde nogen på Frederiksberg at bestikke ;)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere