Kinesisk propaganda på app

Illustration: kb-photodesign / Bigstock
Det kinesiske styre har lanceret applikationen »​Studér Den Store Nation«. Den indeholder hovedsageligt propaganda om Kina og Xi Jinping og skal bruges til politisk uddannelse.

Ny propaganda applikation fra det kinesiske styre, er »helt frivillig« men samtidig rådgives partimedlemmer fra officiel side til, at de bør hente appen og bruge den til politisk uddannelse. Trods middelmådige anmeldelser er appen for nyligt blevet den mest hentede applikation i Apples kinesiske App Store. Det skriver Berlingske

Nyhedsappen »​Studér Den Store Nation« indeholder rapporter fra de statslige medier, nyheder om politik, en kalender og en hel masse om Kinas præsident Xi Jinping. Eksempelvis kan man finde dagens citat fra Xi, tage quizzen om Xi eller følge TV-udsendelsen »Xi Time«.

Desuden er der indbygget et pointsystem i applikationen, dermed kan man få »studiepoint«, som i man i fremtidige versioner vil vil kunne bruge til at købe gaver gennem appen.

Selvom appen er blevet hentet mange gange, er den ikke særligt vellidt. Analyseselskabet App Annie har givet den en gennemsnitlig vurdering på 2,7 stjerner baseret på 497 anmelselser.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize