Kamstrup erstatter 15 serverrum med privat sky

Danske Kamstrup, der producerer el-, vand- og gasmålere, har droppet serverrum i 15 lande til fordel for en privat sky. Resultatet er forbedrede svartider og lavere omkostninger.

Målerproducenten Kamstrup har netop udskiftet sin it-infrastruktur med en privat sky. Medarbejdere i 50 lande arbejder sammen over Microsoft Exchange og Microsoft Sharepoint, der hidtil har været rullet ud på serverrum i 15 lande, men nu er samlet i én privat sky, placeret ved firmaets hovedkontor i Skanderborg.

»Selvom vi har fjernet mange lokale servere, er responstiden for applikationerne forbedret væsentligt. Rent faktisk er downloadtiden for filer og applikationer faldet med 60 procent,« udtaler Jesper Lasthein Hansen, der er it-chef i Kamstrup, ifølge en pressemeddelelse.

Setup'et er består af hardware fra Riverbed og inkluderer også WAN-optimering, der angiveligt har skåret den nødvendige båndbredde ned til en syvendedel.

»WAN-optimeringen har gjort det muligt at udskyde investeringer i båndbredde, samtidig med at medarbejderne på fjerne lokationer har givet positive tilbagemeldinger om et langt hurtigere netværk,« udtaler Jesper Lasthein Hansen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Ole Thomsen

@Martin

Præcis min tanke også...enten er der noget faktuelt forkert, eller også er artiklen vinklet helt hen i vejret.

Men tillykke til Kamstrup med deres vellykkede konsolidering.

Ole Thomsen

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere