Kamp om mobilsnak på fly fortsætter

En ny lov skal forhindre at mobilsnak bliver tilladt om bord på fly i amerikansk luftrum.

Mens den amerikanske telemyndighed FCC arbejder på at tillade mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr om bord på fly i amerikansk luftrum, arbejder politikere nu på at forbyde taleopkald om bord, skriver ITworld.com.

Læs også: Let og land med tændte gadgets på flyet

Et udvalg under repræsentanternes hus i den amerikanske kongres har netop stemt for et lovforslag, der forbyder telefonopkald i fly, men tillader websurfing og sms. Loven skal stadig vedtages af de øvrige politikere i repræsentanternes hus og af senatet, men indtil videre har forslaget ikke været kritiseret.

Manden bag forslaget, den republikanske kongresmedlem Bill Schuster kalder telefonopkald på flyveturen distraherende og irriterende.

»Flykabiner er larmende, proppede og indelukkede. De fleste passagerer vil gerne have deres flyvning overstået så hurtigt og lydløst som muligt. At udsætte passagerer for flere højlydte telefonopkald ville tydeligvis mindske komforten på enhver flyvning,« argumenterer han ifølge ITworld.com.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Allan Astrup Jensen

Hvis man sidder i lyntoget til Jylland og ikke har fået plads i stille kupeer er det groft generende at folk taler højlydt i mobiltelefon. Min seneste rejse var sådan forfærdelig en. Da det vil blive umuligt at dele alle flyklasser i stille og ikke-stille rum, Så er hans forslag rigtigt og alle lande skulle gøre det samme.

  • 2
  • 3
Log ind eller Opret konto for at kommentere