Kæmpe virksomheder går sammen om udvikling af Internet of Things

Cisco, Intel, IBM og General Electric er blot nogle af de virksomheder, der viser pionerånd ved at stifte et partnerskab, der skal fremme udviklingen af The Internet of Things.

Store tech-virksomheder som Intel og Cisco har for en dag glemt, at de er rivaler, og har i stedet etableret et partnerskab sammen med andre gigantvirksomheder som AT&T, General Electric og IBM.

Washington Post skriver, at partnerskabet går i store træk ud på at gå sammen om udviklingen af The Internet of Things, idéen om, at alle ting fra din bil, opvaskemaskine og strygejern en dag vil være online.

[aid:2020-55387]

Den fælles udvikling skal sikre en strømlining, sådan der kan opnå en fælles standard for netværk og sensorer, sådan apparater på tværs af navne kan kommunikere med hinanden, mens partnerskabet dog også skal sikre en fælles indsats for at sikre datasikkerhed.

De stiftende ledere holder permanent pladser i styrekomitéen, mens partnerskabet dog er åbent for andre virksomheder, der ønsker at bidrage til udviklingen af The Internet of Things.

Ifølge Washington Post skulle koalitionen af partnere allerede være i gang med at drøfte, hvilken industri, der vil være mest optimal i forhold til at teste de nye standarder, når den tid kommer.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere