Jysk starter it-projekt for 500 millioner kroner

Illustration: PR-foto
Den internationale danske detailvirksomhed Jysk vil flytte alle deres it-systemer sammen i et Unified Commerce-system. Det er virksomhedens største it-projekt nogensinde, med en investering på 500 millioner kroner indtil videre.

Jysk flytter i løbet af de næste år deres systemer over til et Unified Commerce-koncept. Det kommer til at medføre massive investeringer i teknologi og mandskab, skriver Jysk i en pressemeddelelse.

Projektet er det største i virksomhedens historie, og udføres i samarbejde med konsulentvirksomheden Deloitte.

Læs også: Jysk nytænker it-platform: Vi vil huske data på 70 mio. kunder uanset hvor de møder os

Søger agilitet

Som med så mange andre it-projekter, går Jysk efter at opnå en agile struktur for projektet.

»The Dream of Agility taler ind i måden, hele vores softwarearkitektur skal bygges på. Vi skal sikre, at JYSK ledelsesmæssigt har friheden til at bevæge sig i mange retninger, og det sikrer vi ved at bygge systemet, så det er letbenet nok til at følge med,« siger Kasper Ligaard, som er Web Team Manager hos Jysk ifølge pressemeddelelsen.

»Inden for det teknologiske område bliver alting hurtigt forældet, for internetår er bare som hundeår. Derfor arbejder vi hen imod en struktur, hvor vi kan udskifte delsystemer og delkomponenter, når der kommer elementer, som er bedre end dem, vi har«

En strømlinet oplevelse

Unified Commerce er et koncept inden for detailhandel, som skal sikre en strømlinet oplevelse for kunden. Onlineshop, fysiske butikker og reklamekampagner håndteres som ét fælles system, som holdes forbundet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere