Justitsministeriet i hosting-nedbrud: Redder måneders ændringer med egen backup

Sidste uges nedbrud og backup-kaos hos DC Media Hosting har givet justitsministeriet sved på panden. En egen backup af jm.dk har dog reddet flere måneder udvikling.
21. februar 2011 kl. 10:29
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Justitsministeriets hjemmeside jm.dk var hele sidste uge sendt på ufrivillig vinterferie som følge af et nedbrud hos hostingleverandøren DC Media Hosting.

Ministeriets Typo3-baserede hjemmeside var blandt de hårdest ramte sites, da DC Media Hosting har haft svært ved at finde backup-data, der ikke var temmelig gamle.

»Heldigvis har vi en lidt nyere backup end DC Medias, så vi har nok hentet et par måneders ændringer der. Desværre er det ikke alt arbejde, der ligger på den,« siger webmaster på jm.dk, Lars Pedersen, til Version2.

Justitsministeriets hjemmeside kom online i fredags, en uge efter nedbruddet, men forsiden har i øjeblikket en rød tekst med ordlyden:

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Grundet et server-nedbrud kan der være mangler samt problemer med visse links på hjemmesiden. Vi arbejder på sagen.«

Lars Pedersen er næsten færdig med at danne sig et overblik over, hvilke ting, der hverken kan genskabes fra DC Media Hostings backup eller justitsministeriets egen backup.

»Der er heldigvis ikke noget kritisk, vi mangler, så nu er det bare hårdt arbejde, vi har foran os,« siger Lars Pedersen.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger