Julealarm! Hjælp os med at fylde fede gadgets på ønskesedlen

Version2 vil hjælpe læserne med at skrive noget mere spændende på ønskelisten end 'varme sokker'. Derfor vil vi gerne have dit forslag til lækre gadgets, der skal under træet.

December nærmer sig, og det betyder, at det uundgåelige spørgsmål er lige om hjørnet: 'Hvad ønsker du dig?'

Det er ét af de vanskeligste spørgsmål, når man er for gammel til blot at svare 'LEGO!' - i hvert fald uden at rødme bare en smule. Derfor bliver svaret ofte enten 'ikke noget særligt' eller 'varme sokker'.

Men det går ikke år efter år, så nu vil Version2 gerne komme læsere med en blank ønskeseddel til undsætning. Redaktionen vil i december udvælge gadgets, som vi gerne vil kunne række triumferende i vejret, mens vi sidder halvt begravet i gavepapir og konfekt juleaften.

Få ting gør dog mere ondt end at se den tredje Hansi Hinterseer-opsamling blive pakket ud, så for at undgå byttere, vil vi gerne have jeres originale bud på gadgets og nørdede julegaver.

Har du fundet en gadget, som er så fristende, at du har måttet dele den med julemanden på Instagram, så skriv til redaktion@version2.dk eller tip os på nedenstående formular:

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (13)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 s_ mejlhede

Har lige givet mig selv julegaver,

Nyt tasttur billiger ind det gamle logitech g19, men mekanisk og bedre til spil. Man kan skrive besked selv om taster holdes nede.

http://www.edbpriser.dk/tastatur/razer-blackwidow-ultimate-2013-elite-us...

Ny skærm, men det kan også koste mig et nyt grafikkort, nu får vi se-

http://www.edbpriser.dk/skaerm/philips-brilliance-272c4qpjkab-teksturere...

Ellers har jeg kikket på PS4 og den nye Xboks, men de får nok fingeren ned af, da SONY og MS er mere interesseret i at tvinge en til at at betale et fast månedlige abp. for at få den fulde udnyttelse. Så de har nok også set mig for sidste gang, eller indtil prisen er så man får dem smidt i nakken.

Så nyt legetøj, for legens skyld bliver der nok ikke meget af i år, men måske en Raspberry Pi, har tænkt på det mange gange, og her er det jo ikke prisen, men måske den tid der skal afsættes som kan virke lidt afskrækken :-)

Ellers venter jeg spændt på et lidt større kommerciel projekt, nemmelig steams portering til Linux, og som Spille boks, sådan en vil jeg selv lave så.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere