Jobopslag afslører Amazon: Vil tilbyde virtual reality på video online streaming

Lige som hos konkurrenterne Netflix og Hulu vil Amazon tilbyde 3D virtual reality-underholdning.

Jobannoncer kan være en god indgang til at spotte nye tendenser i it-branchen. Meget tyder på, at Amazon er ved at skabe en ny virtual reality-platform, efter at selskabet er gået ud med en jobannonce på portalen Glassdoor.

Jobannoncen, som er omtalt af UploadVR efterlyser en en senior softwareudviklingsmanager til et nyt virtual reality-team.

Amazon angiver ikke præcist, hvad man skal arbejde med, men dog at man bliver ansvarlig for »at etablere virtual reality services i Amazon Video,« som er Amazons film- eller video on demand-tjeneste.

Webshop-giganten oplyser endvidere, at ambitionen vil omfatte en »afviklingsplatform for virtual reality-oplevelser,« der fungerer lige som konkurrenternes platforme. Netflix allerede har sin egen virtual reality-app til Samsungs Gear VR headset, og Hulu er også på vej med egen VR app med indhold, der bliver tilgængeligt dette forår.

Konkurrenterne går efter 3D

Netflix' VR app er i øjeblikket designet til at vise 2D-indhold, men ifølge Chris Jaffe, som er VP for produktudvikling, er selskabet »meget interesseret i, at anvende [VR] til storytelling,« hvilket antyder en fremtid med fulde 360-graders film.

Amazons nye jobopslag antyder også, at man har blikket stift rettet mod fuld 3D:

»Fremtiden er ikke begrænset til passiv 2D. Vores virtual reality-team skal udvikle og skabe platformen og dens interface til avanceret storytelling. «

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017