Jarvis vil erstatte Siri

Er du træt af at vente på Siri? Jarvis er meget hurtigere - og han virker uden internet.

Intels intelligente headset kan blive en seriøs konkurrent til Apples system til stemmekommandoer - Siri. Det nye headset fra INTEL går inder navnet Jarvis, og kan parres med brugerens smartphone. Ifølge Quartz vil det fungere betragteligt hurtigere end andre systemer til stemmekommando, da det tager cloud ud af regnestykket.

Intel har lagt stemmegenkendelsessoftware på mobilprocessorer, der er kraftfulde nok til at behandle menneskets stemme og omsætte det til en kommando. Og i modsætning til eksempelvis Siri virker Jarvis også, når der slet ingen forbindelse er.

Det vil naturligvis være begrænset til funktioner, som telefonen kan udføre uden forbindelse, men det er en mulighed, der ikke eksisterer på markedets gængse stemmekommandoer, da selve behandlingen af stemmen, skal sendes via cloud til en kraftigere computer, der kan omsætte det indtalte til en kommando. Den tur overflødiggøres med Jarvis.

Teknologien vil sandsynligvis kræve en app på den tilhørende smartphone, der har adgang til alle telefonens funktioner - noget Intel ikke har oplyst detaljerne om endnu.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Claus Jacobsen

hmm spørgsmålet er jo så om ikke disney hurtigt vil trække den til sig igen. - deres Workstations indeholder jo nok en del Intel baseret udstyr - og forestil dig lige!! at kunne få mickey eller anders som "stemme" i øret :-) en helt ny merchandise de kan udnytte på det groveste!

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere