ITU holder sommer-konference om agil softwareudvikling

Illustration: ITU
Forskere og it-professionelle mødes på IT-Universitetet i København for at udveksle erfaring og viden om agile metoder indenfor softwareudvikling, når konferencen XP2020 finder sted. Deltagere kan sende indlæg til konferencen.

Agile metoder danner til sommer ramme om en konference på IT-Universitetet i København, hvor omkring 300 forskere og it-professionelle fra softwareindustrien udveksler erfaring, ny viden og nytænkning på området.

»Vi er spændte og ser frem til at tage imod internationale eksperter i agile-metoder i København,« siger Maria Paasivaara, der er lektor på IT-Universitetet i København og formand for organisationen Agile Alliance, der står bag konferencen, ifølge en pressemeddelelse.

Det er 21. gang, den internationale organisation Agile Alliance arrangerer en konference for agile metoder i softwareudvikling. Konferencen kombinerer forskning i agile metoder med erfaring fra softwareindustrien, og arrangørerne leder efter forskningsdokumenter og inputs fra it-professionelle.

Læs også: Første undersøgelse af sin art: Danske udviklingsafdelinger er 'agil-hybride'

»Konferencen er en mulighed for danske virksomheder og udviklere, der arbejder med agile metoder, for at lære af hinanden, af agile konsulenter og af forskere. Derfor leder vi efter bidrag fra alle, der beskæftiger sig med agile metoder, for eksempel erfaringsrapporter, workshopmateriale og inspirerende oplæg,« siger Maria Paasivaara.

»Konferencen henvender sig både til deltagere, der har grundigt kendskab til agile metoder og til dem, der er nye i feltet. Fra industrien forventer vi blandt andre, at agile coaches, ledere, Scrum Masters og udviklere vil deltage. Med et bredt udvalg af internationale eksperter skaber konferencen betingelserne for, at nytænkning og ny viden indenfor de agile områder bliver delt,« siger Maria Paasivaara.

Konferencen finder sted 8. til 12. juni på IT-Universitetet i København.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere