IT Talent 2022 | Top 5 i IT-projektleder kategorien

25. november 2022 kl. 13:382
Årets top 5 i IT-projektleder kategorien nu offentliggjort. Du kan se og læse mere om talenterne er herunder.
Artiklen er ældre end 30 dage

1.-plads: Peter Søndergaard, senior group manager & senior project manager, 3Shape
Peter er en sjælden profil, der formår at skabe effektive og nødvendige ændringer, der bidrager til gnidningsfrie processer og befæstet kommunikation. Hans forståelse for, hvordan forskellige it-specialister tænker og kommunikerer, giver ham en uundværlig position, der skaber fælles fundamenter for kommunikation på tværs af organisationen, både internt og eksternt.

2.-plads: Martin Høegh Mortensen, chefarkitekt, Digitaliseringsstyrelsen
Martin har arbejdet i Digitaliseringsstyrelsen siden oprettelsen i 2011 og spillet en central rolle i mange forskellige og vigtige projekter, bl.a. udvikling af smittestop- og coronapas-appen. Martin er praktiker med et bredt metodeapparat, og han har fokus på, at løsninger, der muligvis ser godt ud på papiret, også skal kunne udvikles og ikke mindst driftes i virkeligheden, så det sikrer stabilitet og sikkerhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

3.-plads: Mustafa Olgun, manager, Netcompany
Mustafa er et ungt stjernetalent, en inspirerende leder og definitionen på en talentfuld it-leder, som går forrest i Netcompany. Med sin store empati og høje faglige integritet leder han sine projekter og teams i mål gang på gang og leverer it-løsninger i verdensklasse. Siden sin start i Netcompany i 2016 har Mustafa påtaget sig et enormt ansvar og udvist fremragende lederegenskaber på store, samfundskritiske projekter.

4.-plads: Lars Hjørnholm, product owner, Bestseller
Lars er nøglespilleren ift. at skubbe Bestseller Tech ind i en ny softwareæra. Han er en fantastisk relationsbygger og kan kommunikere med alle, både udviklere og øvrig forretning, som alle har stor respekt for ham og hans arbejde. Lars slår sig ikke til tåls med status quo og er derfor altid i gang med at gentænke både nye og gamle løsninger – og altid med fokus på, om de giver værdi for Bestseller.

5.-plads: Kim Schultz, principal, Novataris
Kim er en eminent teknisk projektleder og samtidig en virkelig stærk programmør. Hvis man er i tvivl om noget, så spørger man bare Kim, og han ynder altid at svare: »Alt kan lade sig gøre!« Kim har været med til at løse et utal af opgaver hos CBB Mobil lige fra mindre og større frontend-ændringer til implementering af en ny PSP, og der er stadig ikke opstået en problemstilling, som Kim ikke har været i stand til at løse.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
Analysechef i Teknologiens Mediehus -
29. november 2022 kl. 12:22
Analysechef i Teknologiens Mediehus

Hej Dennis

Tak for at gøre opmærksom på slåfejl. Det er hermed rettet til Novataris.

/Dennis, Version2

1
28. november 2022 kl. 11:12

Tillykke til vinderne! Jeg synes i al retfærdighed på Novataris' vegne, at jeg vil gøre opmærksom på, at Kim Schultz er fra Novataris og altså ikke Novartis.