IT Talent 2022 | Top 10 i IT-konsulent kategorien

25. november 2022 kl. 13:27
Årets top 10 i IT-konsulent kategorien nu offentliggjort. Du kan se og læse mere om talenterne er herunder.
Artiklen er ældre end 30 dage

1.-plads: Martin Thirup Christensen, penetration tester, Orange Cyberdefense
Arbejdet som pen tester kræver stor viden og lyst til at tænke ud af boksen. Disse evner besidder Martin Christensen, der er security consultant i Orange Cyberdefense, i en sådan grad, at det har bragt ham højt op på ranglisten over verdens allerbedste etiske hackere. Martin er kendt for at tænke dybt og kreativt, når han arbejder som pen tester. Han har gode analytiske evner, og han har et meget godt kendskab til de systemer, han angriber.

2.-plads: Lena Hoffmann Stubkjær, enterprise architect, Bankdata
Siden foråret 2020, hvor Lena kom til Bankdata, har hun haft enorm indflydelse på hele Bankdata. I kraft af Lenas rolle som enterprise architect er de tekniske færdigheder stærke, når det kommer til evnen til at se på tværs og komme hele vejen rundt. Lena forvilder sig ikke ned i en detalje, men formår at binde elementerne sammen. Lena er enormt afholdt blandt sine kolleger såvel i enterprise- arkitektur-teamet som i hele organisationen.

3.-plads: Susanne Jeanty Andersen, senior it-konsulent, Kombit
Susanne er forretningsspecialist og er med sin viden inden for Fælles Sprog III med til at drive, forvalte og videreudvikle kendskabet til metoden og datastandarden og sikre kommunernes forståelse for den korrekte brug heraf. Susanne har udvist et stort engagement og arbejdet målrettet på at sikre, at Kombit kan varetage den store kommunikationsopgave, som implementering af Fælles Sprog III kræver. Hun formår at formidle en høj kompleksitet på en enkel måde.

4.-plads: Sophie Klysner, business analyst, BEC Financial Technologies
Sophie har på rekordtid markeret sig som et talent, der sidder i et af de mest forretningskritiske områder i BEC. Hun arbejder med et højt fokus på at få teamet til at fungere på den bedste måde og levere værdi til vores kunder. Sophie har en sprudlende personlighed, gåpåmod og en masse energi. Hun er naturligt udadvendt, har et smittende højt humør og danner naturligt relationer både internt i BEC og eksternt.
 

Artiklen fortsætter efter annoncen

5.-plads: Bertalan Kovács, data scientist, konsulent, KPMG
Bertalan er en dygtig data scientist og rummer alt fra exceptionelle tekniske evner til formidabel social flair. Siden hans start hos KPMG har Bertalan været involveret i en række opgaver lige fra udvikling af Pythonapplikationer til at være den første i Danmark til at træne en federated machine learning-model. Bertalan er også en stor drivkraft ved sociale aktiviteter og har blandt andet startet det første band i KPMG, som havde deres debut i foråret ved en fredagsbar.

6.-plads: Morten Balstrup, chefkonsulent, Kombit
Morten har en sjælden evne til at kombinere sin it-tekniske baggrund med forretningsmæssigt værdiskabende løsninger for Kombits kunder. I sin tid i Kombit har Morten evnet at få strømlinet processer, herunder i SAPA-projektet, hvilket har gjort, at SAPA i dag er en af Kombits vigtigste løsninger med en høj andel af kommunale brugere. Morten er nysgerrig, tålmodig og kreativ, og uagtet de udfordringer, han står overfor, har han altid et smil på læben.

7.-plads: Andreas Bøgelund, manager of TA Advisory, KPMG
Andreas har en stor passion for at hjælpe, optimere og transformere organisationers teknologiske formåen. Netop dét formår han at gøre hver dag, når kan kobler sin brede erfaring inden for større teknologisk drevne organisationer med sin enorme diligence, stabilitet og hjælpsomhed. Andreas har altid mod på at gå forrest, og så er han et utrolig sympatisk menneske, som også driver mentorships for kolleger.

8.-plads: Simon Mark Bøtker- Pedersen, chefkonsulent, Kombit
Som product owner har Simon en stor del af æren for, at Aula er blevet den succes, det er. Simon har gode lederevner og fungerer både som personaleleder for andre it-konsulenter, teamleder og leder for studentermedhjælpere, som vokser under Simons vinger. Simon er målrettet og stræber efter de mål, han sætter sig, og med Simon på holdet er man altid sikker på at nå målene, og derfor er Simon et kæmpe aktiv for Kombit.

Artiklen fortsætter efter annoncen

9.-plads: Klaus Kureer Rasmussen, chefkonsulent, Kombit
Klaus har med sine roller i Kombit en stor aktie i, at mange af de kommunale fagsystemer afleverer data til de fælleskommunale indekser, så disse kan tilgås i et kommunalt sagsoverblik. Klaus er dygtig til at visualisere problemer og løsningsmodeller og er derfor en fantastisk sparringspartner – både for leverandører, kommuner og kolleger. Derudover er Klaus empatisk, troværdig, en stærk kommunikator og udpræget samarbejdsorienteret.

10.-plads: Jesper Dreier Sørensen, business analyst, BEC Financial Technologies
Jesper har en fantastisk evne til at forstå kunders problematikker og evner at kommunikere med kunderne på en måde, så de forstår, hvad vi taler om. Derudover har han en imponerende eksekveringsevne, som kunderne sætter stor pris på. Jesper er en positiv og dygtig kollega, der altid har fokus på at bidrage til fælles succes for afdelingen, teamet og for kollegerne, og så er han altid villig til at tænke uden for boksen i opgaveløsningen.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger