IT Talent 2021 - Top 10 i IT-udvikler kategorien

26. november 2021 kl. 11:33
IT Talent 2021 - Top 10 i IT-udvikler kategorien
Illustration: Ing.
I år har vi kåret en top 10 i IT-Udvikler kategorien. Nedenfor kan du se hvem talenterne er samt læse et uddrag af deres indstilling
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

1. plads: Anders Jellinggaard, Scanner Developer, 3Shape
Som hovedarkitekt og programmør har Anders været et uundværligt aktiv i den tidlige produktudvikling af en ny platform til driver- og firmwareudvikling hos 3Shape og leverer fortsat skarpe resultater med en arbejdsom og kreativ tilgang til problemløsning. Udover at være en it-profil med helt unikke, tekniske færdigheder, er Anders kendt for at have drevet en helt særlig holdånd på sit team og skabt en fællesskabskultur, som har haft afgørende betydning for det faglige og sociale niveau i organisationen.

2. plads: Daniel Milo Farkner, Senior Software Developer, Bankdata
Milo har på blot 1,5 år hos Bankdata leveret imponerende resultater, som rækker langt ud over, hvad man kan forvente af en it-udvikler. Milo har formået at løfte barren for Bankdatas strategiske, taktiske og operationelle niveau, når det kommer til finansiel it-infrastruktur. Han har imponerende tekniske færdigheder og evner at forstå komplekse problemstillinger og omsætte dem til konkret software, hvor kvaliteten er i top.

3. plads: Kim Knutzen, Lead Developer, Edlund A/S
Kim arbejder i Edlund og har på imponerende kort tid formået at blive forfremmet fra rollen som Software Developer til Senior Developer og til sin nuværende rolle som Lead Developer. Kim har et fagligt talent og en nysgerrighed ud over det sædvanlige, og har i sin tid hos Edlund bl.a. været med til at sikre succesfuld implementering af GDPR-understøttelse samt væsentlige udbetalingskomponenter til Liv- og Pension. Kim er en teamplayer, der opnår værdifulde resultater gennem og sammen med sit team.

4. plads: Jinning Lyu, Product Owner, BEC
Jinning har på få år markeret sig i BEC som et stortalent, der sidder i et af de mest forretningskritiske områder. Hun har bl.a. været en af de drivende kræfter i ibrugtagning af AxiomSL som strategisk platform for myndighedsrapportering som en del af BEC’s ‘TechUp vision’. Jinning går altid det ekstra skridt for at komme i mål og siger aldrig nej til en opgave. Hun udviser særlige evner til at tilegne sig ny viden på kort tid og overkomme stejle læringskurver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

5. plads: Jeppe Bøtkjær, Architect, BESTSELLER
I Bestseller IT repræsenterer Jeppe det solide og stabile, tekniske fundament, som virksomheden er bygget på. Jeppe er en af grundlæggerne af virksomhedens egenudviklede ERP-system og er samtidig en nøgleperson i udviklingen af det fremtidige systemlandskab. Jeppe formår altid at tænke 3-4-5 skridt frem og lægger hårdt arbejde i alt, hvad der vedrører teknologi og ikke mindst ift. at pleje og udvikle det sociale arbejdsmiljø i teamet.

6. plads: Lars Damtoft, Lead Architect, Cloud & Architecture, Atea A/S
Som Lead Architect har Lars haft en betydningsfuld rolle for Atea og har bl.a. udviklet Ateas nye Azure-dataplatform og et brugervenligt dashboard, som har stor værdi for virksomheden og deres kunder. Lars er drevet af et stærkt produkt-mindset, der gør, at hans løsninger altid er gennemtænkte, brugervenlige og har stor forretningsværdi. Samtidig har han en eminent evne til at se alternative anvendelsesmuligheder til de løsninger, han udvikler.

7. plads: Michael Storgaard Jensen, Senior Developer, Bestseller
Michael er ekstremt vidende om alt fra kode til integrationer. Tesen om Michael er, ”Hvis vi kan tænke det, kan Michael bygge det”. Han er en diamant, der både har evnen til at levere løsninger og bygge bro med sine kollegaer både i it og uden for it. I sin tid hos Bestseller har Michael bl.a. løftet virksomhedens ServiceNow-platform og været med til at sikre, at virksomheden i højere grad udnytter den investering, der er lavet.

8. plads: Thais Borgholm, Senior IT Consultant, Visma Consulting A/S
Siden Thais startede hos Visma i 2019 har hans lærings- og udviklingskurve taget et imponerende nøk opad. Han imponerer både kolleger og kunder med sit rolige og sympatiske sind samt sine fantastiske evner inden for softwareudvikling, trods sin unge alder. Han har leveret mange værdifulde løsninger, bl.a. udviklet en statusweb-løsning i Inspections-projektet hos Fiskeristyrelsen. Med Thais i projektet, er ledelsen tryg ved både leverance og kvalitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

9. plads: Lars Nørgaard Magnusson, Lead Software Developer, Danske Commodities
I sin tid hos Danske Commodities har Lars haft en stor aktie i den succes, virksomheden i dag oplever inden for algoritmisk handel. Udover at have fingrene helt nede i det konkrete arbejde med udvikling af algoritmer og strategier, opsøger Lars aktivt så meget viden som muligt inden for sit felt for at styrke sin evne til at spille Danske Commodities stærk. Han løber altid gerne forrest, men har samtidig en evne til at inspirere sine kollegaer til at løbe den ekstra mil med ham.

10. plads: Anders Münsberg, Senior Software Engineer, Danske Bank
Selvom Anders kun er 29 år gammel har han en imponerende, bred viden indenfor bl.a. microservice architecture, it-sikkerhed, distribueret database og it-infrastruktur. Anders har en beundringsværdig evne til at stå foran et publikum og formulere og forklare komplekse it-koncepter. Han er en nøglespiller i Danske Banks digitale udvikling, og hans kompetencer, nysgerrighed og arbejdsmoral skaber stor værdi for kollegaer og kunder.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger