IT Talent 2021 - Top 10 i IT-projektleder kategorien

26. november 2021 kl. 11:32
IT Talent 2021 - Top 10 i IT-projektleder kategorien
Illustration: Ing.
I år har vi kåret en top 10 i IT-projektleder kategorien. Nedenfor kan du se hvem talenterne er samt læse et uddrag af deres indstilling
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

1. plads: Tomas Zhang Mathiesen, Manager, PwC
Tomas er et kæmpe talent indenfor it-projektledelse. Fra at være blevet headhuntet af PwC direkte fra uddannelsesbænken, har Tomas allerede som 26-årig fået lederansvar i virksomheden. Her har han bl.a. været projektleder for PwCs første eksterne løsning på abonnementsbetaling i markedet. Derudover driver Tomas i sin fritid sin non-profit organisation ‘Danish Startup Group’, til matchmaking af mentees og mentorer, ‘CareerMentor’ og sin egen podcast ‘Tomas og Cheferne’.

2. plads: Jasmina Pelivani, Manager, Netcompany
Jasmina er en utrolig dygtig projektleder, der ser helheden i mennesket, kunden og løsningen. Det seneste år har Jasmina været projektleder på Covid-19 passet i UK som drivkraften bag etablering af team, teknisk design og implementering af et fuldt funktionelt coronapas-system, som også etablerede det tekniske fundament til coronapasset i både Norge og Skotland. At udvikle en samfundskritisk løsning som coronapasset på ganske kort tid, kræver, udover dygtigt lederskab, også en afsindig evne til at bevare overblikket for at kunne tilpasse sig både lovgivning og krav, der i en pandemi ændrer sig fra til dag.

3. plads: Pia Melgaard Elversøe, Senior Project Manager, Danske Commodities
Hos Danske Commodities kalder man Pia for ”kvinden, der ikke kan væltes”, for hun finder altid en løsning, uanset hvor håbløs situationen ser ud, når hun som it-projektleder styrer nogle af virksomhedens største og mest betydningsfulde it-projekter. Lige nu står Pia blandt andet i spidsen for et projekt, der har til formål at spare verden for et CO2-udslip på 1,2 mio. ton CO2 – svarende til udstødningen fra 600.000 biler hvert eneste år. Pia er særdeles stærk på stakeholder- og vendor management, og hun er en teamplayer, der forstår at motivere sit team hele vejen igennem selv lange og komplekse forløb.

4. plads: Shawn David Døring Sørensen, Senior Delivery Manager, BankData
Som en fantastisk dygtig kommunikator ligger Shawns projektlederevner helt ud over det sædvanlige. Han har bl.a. over de sidste to år været en stor drivkraft i at få leveret kapitalmarkedsprogrammets leverancer til tiden, hvor han med sikker hånd har faciliteret og styret processer med op til 100 deltagere i 10 forskellige teams. Han er utrolig dygtig til at sammensætte de rette kræfter på projekter og er altid på udkig efter tekniske værktøjer, som kan anvendes til at sikre en bedre og mere effektiv tværgående teamplanlægning og -koordinering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

5. plads: Laurits Peter Abildgaard Nielsen, Senior projektleder, Kombit
På trods af sin unge alder ligger Laurits’ teoretiske fundament som projektleder og praktiske ballast på et uhørt højt niveau. Laurits fungerer ikke alene som projektleder, men udgør ligeså meget en del af forretningsledelsen på Teknik, Miljø og Borgerservice-området i Kombit. Samtidig evner han at bygge bro mellem forskelligheder i mål, hensyn og beslutningsprocesser, hvilket samlet gør ham til noget helt særligt, som samtlige interessenter anerkender og respekterer.

6. plads: Kari Widding Sehested, Release Train Engineer, Energinet
Kari er nysgerrig og glimrende til at facilitere de agile rammer, hvor hun gennem målrettet kommunikation med stakeholders sikrer værdiskabelse. Hun er ikke bange for at prøve nye ting og eksperimenterer gerne for at sikre den høje kvalitet. På meget kort tid har hun sat sig ind i det agile rammeværk SAFe og været en stor driver af etableringen af et nyt Agile Release Train (ART) i Energinet.

7. plads: Lasse Sand Andersen, Scrum Master, Bestseller
Lasse er formidabel til mennesker og opgaveløsning, som for Lasse hænger uløseligt sammen. Han er prototypen på en organisatorisk udviklende projektleder, der skaber resultater og efterlader projektorganisationen i bedre stand, end han fandt den. Lasse skiller sig ud med sit store overblik over sammenhængene mellem de enkelte systemer, som gør, at han yderst sjældent støder på tekniske hindringer i gennemførelsen af sine projekter.

**8. plads: Morten Lysgaard, Project & Application Manager, DEIF A/S*
Morten er en nøglemedarbejder i DEIF’s 2030 digitaliseringsstrategi, hvor han gennem sit arbejde har sikret, at det digitale samarbejde mellem DEIF og deres kunder, leverandører og partnere er blevet stærkere. Som certificeret projektleder med baggrund som it-specialist, har Morten fuldstændig styr på de vigtige discipliner i rollen som projektleder, som sammen med hans store hjælpsomhed gør ham til den ideelle it-projektleder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

9. plads: Helle Klausholt, Project Manager, Atea A/S
Som projektleder har Helle stærke kompetencer inden for planlægning og budgetstyring, men særligt hendes evne til at få folk til at arbejde for et projekt er enestående, og ligegyldigt om hun har med elektrikere, it-arkitekter eller konsulenter at gøre, får hun med sit vindende væsen folk til at løbe i samme retning. Helle var bl.a. ansvarlig projektleder på et af Ateas større projekter ifm. etablering af netværk i Parken under EM i sommeren 2021.

10. plads: Vibe Hansen, Senior Manager, Visma Consulting A/S
Med mere end 20 års erfaring fra it-branchen og ti år som applikationsudvikler har Vibe en dyb teknisk viden og forståelse, som ligger til grund for hendes ledelse af projekter. Hendes talent for tillidsbaserede relationer og samarbejde betyder også, at hun er fantastisk til at få meget forskelligartede konsulenter til at arbejde sammen på projekter. Vibe er personligt dedikeret i projekternes succes og har en både handlings-, løsnings- og resultatorienteret tilgang til sit arbejde.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger