IT Talent 2021 - Top 10 i IT-konsulent kategorien

26. november 2021 kl. 11:30
IT Talent 2021 - Top 10 i IT-konsulent kategorien
Illustration: Ing.
I år har vi kåret en top 10 i IT-konsulent kategorien. Nedenfor kan du se hvem talenterne er samt læse et uddrag af deres indstilling
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

1. plads: Jeppe Hartmund, Senior Manager, Visma Consulting A/S
Jeppe er en verdensmand af en it-konsulent med en solid teoretisk og faglig baggrund, som gør, at han formår at sætte kundens behov i centrum og samtidig sikre gode og bæredygtige løsninger. Han fungerer som central arkitekt på nyudviklingen af en backend-løsning til elektronisk udveksling af CV’er og jobopslag på tværs af EU-lande og deltager helt ekstraordinært som Visma Consultings yngste medarbejder i virksomhedens ‘CTO Board’.

2. plads: Dan Asbjørn Petersen, Senior Systems Engineer, Atea A/S
Dan er en af de helt centrale kræfter bag et succesfuldt samarbejde med en betydningsfuld kunde, som gennem ti år er vokset til en global mejerivirksomhed. Dan har en veludviklet evne til at tænke nyt, og så er han konstant på forkant med teknologiudviklingen. Han lykkes altid med at være både imødekommende og professionel. Blandt kollegaer er der enighed om sætningen: ”Hvis bare vi har Dan med, har vi styr på det”.

3. plads: Stefan Skovmose Bay, Manager, PwC
Stefan besidder en ekstraordinær ansvarsfølelse for de opgaver, han driver, og formår altid at løse de mest komplekse opgaver uden en eksakt løsningsskabelon. Stefan arbejder primært med data og processer for kundernes ERP-systemer, hvor han formår at kombinere sine tekniske kompetencer med sin stærke forretningsforståelse. Han løser opgaverne innovativt og effektivt med stort fokus på kvalitet og værdi for kunden.

4. plads: Angela Fangmei Du, Senior Operations Consultant, NNIT
Angela hjælper NNIT’s kunder med deres digitale transformation ved at benytte de nyeste funktionaliteter med SAP og har bl.a. været en essentiel spiller i et større dansk SAP BI-projekt. Hun bliver personligt fremhævet gang på gang selv i meget store projekter med mange deltagere. Angela finder altid løsninger på komplekse udfordringer og er meget mere end ’bare’ en SAP-konsulent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

5. plads: Martin Rasouli-Baghban, Subject Matter Expert, Statens It
Martin har et stort gå-på-mod og er specialist i at flytte store komplekse installationer. Hans hovedopgaver lyder primært på installationer, optimering og drift af servere baseret på Linux og Windows, og hans vidensområde strækker sig langt ned i virtualiserings- og netværkslagene og højt op i database- og applikationslagene. Han har en unik evne til at tænke nyt, hvilket er en absolut nødvendighed, når store driftsinstllationer skal flyttes.

6. plads: Allan Lindqvist, Senior Operations Architect, NNIT
Allans tekniske evner dækker bredt, og han forstår alle de nødvendige teknologier, skills og processer, der skal til for at kunne navigere og agere professionelt. Ud over mange lokale effektiviserings- og kvalitetsinitiativer har Allan de sidste par år også gjort sig bemærket som en af hovedpersonerne bag applikations-onboarding-processen, som sikrer tilfredse kunder hos NNIT.

7. plads: Lennart Schou Jensen, Consultant Analyst, PA Consulting
Lennart formår at begå sig på alle organisationsniveauer og har et særligt talent for at bygge bro mellem it og forretning. Han har lagt en hel ekstraordinær indsats som it-arkitekt i Tibetkommissionen, hvor han var ansvarlig for at håndtere det afleverede materiale fra myndighederne på kommissionens særligt sikrede it-infrastruktur. Lennart er omstillingsparat og holder i sit arbejde fokus på beslutningsunderstøttelse med data og forbedring af arbejdsgange i organisationer med udgangspunkt i teknologi.

8. plads: Lasse Lauridsen, Business Analyst, Danske Commodities
Lasse har været med til at sikre en succesfuld implementering af vigtige initiativer i Equinors el-strategi, som er en essentiel del af Danske Commodities’ omfattende grønne omstilling. Han er en humørbombe, der giver energi til sit team og til alle, han er i kontakt med, og så har han en utrolig evne til stakeholder management, hvor han altid er i stand til at kommunikere skarpt og præcist.

9. plads: Bo Faurschou, Principle Solutions Architect, NNIT
Bo har som leder introduceret konceptet ‘8 Apps in 8 Weeks’ i sit team, hvor de hver uge i otte uger har udviklet en demo til den færdige app hos en kunde. Han har unikke evner til at forstå kunders forretnings- og it-strategier, og skaber derigennem værdi for kunder ved anvendelse af Dynamics365 og Power Platformen.

10. plads: Jesper Stig Hansen, Senior Analyst, Bestseller
Jesper arbejder bl.a. med Bestsellers digitale showroom, som har været en gamechanger for tilgangen til salg. Her har han gentagne gange givet grundlag for unikke løsninger, som har skabt konkurrencefordele ved hjælp af digital nærhed til kunder. Han går altid selvsikkert til opgaven og anvender sine analytiske og kreative evner til at løse meget komplekse problemstillinger.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger