It-startup-livet i Silicon Valley får sin egen komedieserie på HBO

Startups og venturekapital i Silicon Valley er ofte en lige blanding af varm luft og genial kreativitet. Nu får It-mekkaet sin egen komedieserie på HBO.

Det lover godt for en komedieserie, der skal tage sig satirisk af it-verdenen, at én af hovedkræfterne bag, er Mike Judge, der stod bag filmen Office Space. Filmen med den episke uddeling af fortjente tæsk til en faxmaskine og en næsten alt for realistisk fremstilling af mellemledere og eksterne konsulenter.

Nu skal Mike Judge, der i øvrigt også stod bag Beavis and Butthead, hvis du var nervøs for, at det ville blive for alvorligt, tage sig af tilværelsen som it-startup i Silicon Valley i en ny tv-serie af samme navn på HBO.

Serien får premiere til april, men i den første trailer for serien, sørger HBO for slå tonen an ved at kalde Steve Jobs for en "poser", altså en person der udgiver sig for at være noget, han ikke er.

Silicon Valley i San Francisco-området har tidligere været genstand for kærlig behandling fra delstatsrivalerne i Hollywood i Los Angeles, hvor den største succes nok har været filmen The Social Network om skabelsen af Facebook.

Tv-serien Silicon Valley ser dog ud til at være slået an i en noget mere ligetil satirisk tone, men tiden vil vise, om det også er humor for it-nørderne, eller om det er humor på it-nørdernes bekostning. Døm foreløbig selv i traileren.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere