It-sikkerhedseventet Infosecurity Danmark: »Masser af inspiration om både nye trusler og løsninger«

Kom og drøft de store udfordringer på it-sikkerhedsområdet med kolleger i branchen på Version2s event Infosecurity d. 3. og 4. maj 2016 i Øksnehallen.

Ransomware, DDoS og andre typer af cybercrime udgør en stor trussel for både virksomheder og den offentlige sektor i Danmark. Men også andre udfordringer for de it-sikkerhedsansvarlige trænger sig på: de mange krav i EU's nye persondatafordring, sikkerhed ved at lægge data i skyen eller risici ved Internet of Things-bølgen.

Et billede på dagens it-sikkerhed – samt faglige svar på, hvordan de kan løses – kan du få på eventet Infosecurity Denmark, som afholdes 3.-4. maj i Øksnehallen, København, og som vil omfatte op imod 50 udstillere og over 60 forskellige faglige oplæg.

Ti keynotes sikrer, at du bliver opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere og endelig kan sparre om dine brugererfaringer fra nogle af Danmarks mest kendte virksomhedsbrands.

Co-founder og CTO Jacob Herbst, Dubex, har deltaget i advisory boardet bag Infosecurity Denmark - og har også mere end 10 års erfaring som gæst på Infosecurity-arrangementet i London.

It-sikkerhedsdebat på højt niveau

Han vurderer, at de rekrutterede keynotes vil sikre en it-faglig debat på et højt niveau:

»Advisory boardet har fået sammensat et keynote-program, som jeg mener er mere visionært, end hvad man normalt ser på Infosecurity. Vores keynotes, som dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility og cloud security, vil give et godt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau, samtidig med at brugernes erfaringer er repræsenteret i form af bl.a. Matas og Nordea,« siger Jacob Herbst.

I kombination med udstillernes mere praktiske og løsningsorienterede oplæg mener han, at man som deltager kan få en rigtig god opdatering på it-sikkerhed.

»Jeg forventer derfor, at Infosucurity Danmark vil give masser af inspiration om, hvad der rører sig både af nye trusler og udfordringer, men også i forhold til løsninger.«

Sammen med messen Version2 Datacenter tilbyder Infosecurity Denmark altså ledere, foreninger, talere og alle it-professionelle at dele idéer, teknologier, services og visioner om aktuelle it-temaer.

Mere information om eventet.

Deltagelse er gratis. Er du klar til at tilmelde dig nu, tryk her.

DATOER OG ÅBNINGSTIDER

Tirsdag den 3. maj 2016, kl. 9.00 til 17.00

Onsdag den 4. maj 2016, kl. 9.00 til 17.00

STED

Øksnehallen / DGI-byen

Halmtorvet 11, 1700 København V

Telefon: 3329 8000

Founding partners er KMD, Trend Micro, Cisco, Bitdefender, Arrow ECS, Dubex og SEC Datacom.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (2)
Hvordan sletter jeg min profil?

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan få websitet og særligt programmet for dagen til at vise korrekt i Firefox.

EDIT: Det virker lidt bedre i IE, men stadig ikke så godt. Jeg får en browserfejl om objekter der ikke findes, når jeg klikker på de enkelte events i programmet.

Kan man ikke få programmet i en almindelige tekstliste, pdf-fil eller andet lavpraktisk?

Nicolas Jøns Larsen

Hej Michael. Det er underligt, vi oplever ingen problemer med programvisningen. Men ok, vi har da selvfølgelig en pdf klar :-)

Der vil løbende komme tilføjelser og opdateringer til programmet, men således ser det ud lige nu: http://mediehuset.ing.dk/sites/default/files/pdf/program_e2.pdf

vh.
Nicolas Jøns Larsen
Brand Manager, Infosecurity Denmark

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017