It-sikkerhedseventet Infosecurity Danmark: »Masser af inspiration om både nye trusler og løsninger«

1. marts 2016 kl. 14:502
It-sikkerhedseventet Infosecurity Danmark: »Masser af inspiration om både nye trusler og løsninger«
Illustration: Infosecurity.
Kom og drøft de store udfordringer på it-sikkerhedsområdet med kolleger i branchen på Version2s event Infosecurity d. 3. og 4. maj 2016 i Øksnehallen.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Ransomware, DDoS og andre typer af cybercrime udgør en stor trussel for både virksomheder og den offentlige sektor i Danmark. Men også andre udfordringer for de it-sikkerhedsansvarlige trænger sig på: de mange krav i EU's nye persondatafordring, sikkerhed ved at lægge data i skyen eller risici ved Internet of Things-bølgen.

Et billede på dagens it-sikkerhed – samt faglige svar på, hvordan de kan løses – kan du få på eventet Infosecurity Denmark, som afholdes 3.-4. maj i Øksnehallen, København, og som vil omfatte op imod 50 udstillere og over 60 forskellige faglige oplæg.

Ti keynotes sikrer, at du bliver opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere og endelig kan sparre om dine brugererfaringer fra nogle af Danmarks mest kendte virksomhedsbrands.

Co-founder og CTO Jacob Herbst, Dubex, har deltaget i advisory boardet bag Infosecurity Denmark - og har også mere end 10 års erfaring som gæst på Infosecurity-arrangementet i London.

It-sikkerhedsdebat på højt niveau

Han vurderer, at de rekrutterede keynotes vil sikre en it-faglig debat på et højt niveau:

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Advisory boardet har fået sammensat et keynote-program, som jeg mener er mere visionært, end hvad man normalt ser på Infosecurity. Vores keynotes, som dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility og cloud security, vil give et godt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau, samtidig med at brugernes erfaringer er repræsenteret i form af bl.a. Matas og Nordea,« siger Jacob Herbst.

I kombination med udstillernes mere praktiske og løsningsorienterede oplæg mener han, at man som deltager kan få en rigtig god opdatering på it-sikkerhed.

»Jeg forventer derfor, at Infosucurity Danmark vil give masser af inspiration om, hvad der rører sig både af nye trusler og udfordringer, men også i forhold til løsninger.«

Sammen med messen Version2 Datacenter tilbyder Infosecurity Denmark altså ledere, foreninger, talere og alle it-professionelle at dele idéer, teknologier, services og visioner om aktuelle it-temaer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mere information om eventet.

Deltagelse er gratis. Er du klar til at tilmelde dig nu, tryk her.

DATOER OG ÅBNINGSTIDER

Tirsdag den 3. maj 2016, kl. 9.00 til 17.00

Onsdag den 4. maj 2016, kl. 9.00 til 17.00

STED

Øksnehallen / DGI-byen

Halmtorvet 11, 1700 København V

Artiklen fortsætter efter annoncen

Telefon: 3329 8000

Founding partners er KMD, Trend Micro, Cisco, Bitdefender, Arrow ECS, Dubex og SEC Datacom.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
26. februar 2016 kl. 16:04

Hej Michael. Det er underligt, vi oplever ingen problemer med programvisningen. Men ok, vi har da selvfølgelig en pdf klar :-)

Der vil løbende komme tilføjelser og opdateringer til programmet, men således ser det ud lige nu: http://mediehuset.ing.dk/sites/default/files/pdf/program_e2.pdf

vh. Nicolas Jøns Larsen Brand Manager, Infosecurity Denmark

1
26. februar 2016 kl. 12:20

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan få websitet og særligt programmet for dagen til at vise korrekt i Firefox.

EDIT: Det virker lidt bedre i IE, men stadig ikke så godt. Jeg får en browserfejl om objekter der ikke findes, når jeg klikker på de enkelte events i programmet.

Kan man ikke få programmet i en almindelige tekstliste, pdf-fil eller andet lavpraktisk?