It-sikkerhed i en cyberangrebstid: Version2 Infosecurity ruster dig til de cyberkriminelle

It-sikkerhed i en cyberangrebstid: Version2 Infosecurity ruster dig til de cyberkriminelle
Illustration: Rie Neuchs.
Det er NU, du skal melde dig til Version2's store - og gratis - it-sikkerhedsmesse Infosecurity Denmark d. 1. og 2. maj i Øksnehallen i København. Messen får i år selskab af den internationalt anerkendte Data & Cloud Expo.
26. april 2019 kl. 16:23
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Har du brug for at øge din indsigt i nye hackerformer og sårbarheder, at opkvalificere dine medarbejdere i en cyberangrebstid, få viden om teknisk sikkerhed ved behandling af følsomme data eller at blive klædt på til de mange diskussioner om dataetik?

Version2 Infosecurity Denmark, der afholdes i Øksnehallen, København, d. 1. og 2. maj, sætter fokus på en lang række temaer inden for it-sikkerhed og vil behandle NIS-direktivet, offentlig it-sikkerhed, kryptologi, detection and response, udfordringer med awareness hos slutbrugere og sikkerhed i internet of things-produkter.

Der er gratis adgang - meld dig til direkte her.

Version2 byder sideløbende med Infosecurity for første gang på en dansk udgave af den internationale messe Data & Cloud Expo. Her får deltagerne al den nyeste viden om data management og cloud computing.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Temaerne på den første danske udgave af Data & Cloud Expo er:

  • Cloud Computing
  • Datacenter & Infrastructure Optimization
  • Data Science & Management
  • New technologies - AI, Machine Learning, Blockchain

Danske og internationale talere

De to messer byder på en lang række seminarer fra danske og internationale fagfolk. Ét spor er reserveret til udvalgte keynotes og skal bidrage med stærke faglige oplæg om aktuelle it-sikkerhedsproblematikker og nyeste cloud-løsninger.

Du kan møde oplægsholdere fra Amazon, Google, World Economic Forum, Tryg forsikring, Check Point, Kaspersky, Bitdefender, Aarhus Universitet, Københavns Universitet, IT-Universitetet, Nationalt Genomcenter, Cyberlandsholdet, Digitaliseringsstyrelsen, Forsvarsministeriet og mange flere.

I 2018 besøgte 3000 deltagere Infosecurity og Version2 Datacenter, og der var masser af faglig sparring og dialog mellem deltagere, udstillere og oplægsholdere, forskere og eksperter. Messerne giver dig mulighed for at du kan drøfte netop dine udfordringer og mulige løsninger og samtidig networke med en meget kompetent gruppe af fagfolk og beslutningstagere.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger