It-problemer spænder ben for åbningen af nye corona-teststationer

Illustration: Region Syddanmark
Tre nye corona-teststationer skulle efter planen være åbnet mandag, men it-udfordringer har gjort, der lige nu ikke kan bestilles tid på stationerne. Derfor er åbningen udsat til torsdag.

Region Syddanmark skulle efter planen have åbnet tre coronateststationer mandag, men it-udfordringer er kommet i vejen for åbningen.

Det oplyser Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

It-problemerne betyder, at borgerne på nuværende tidspunkt ikke kan bestille tid på teststationerne via coronaprøver.dk.

Region Syddanmark forventer, at problemerne kan løses i løbet af de kommende dage, og derfor er åbningsdatoen foreløbigt flyttet til torsdag.

De tre nye teststationer ligger i Grindsted, Nyborg og Haderslev, og derudover har regionen planer om at åbne yderligere tre teststationer i Middelfart, Fredericia og Tønder.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Ditlev Petersen

Det er også meget muligt, at man gerne vil teste det, inden man slipper borgerne løs på det. Og NemId har jo været lidt vakkelvornt.

Ellers skal der nok oprettes en del oplysninger, så borgerne kan melde sig til en undersøgelse, så personalet kan se oplysningerne, og så der kan printes etiketter m.v. ud og prøverne kan knyttes til personen, inden de sendes til et laboratorium. I princippet enkelt, men det skal lige testes. En fejl vil være næsten katastrofal.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere