It-nedbrud i Post Danmark: Hvor er julepakkerne?

Systemet til at spore pakker har været nede både tirsdag og onsdag, netop som mange venter på at modtage de sidste julegaver. En certifikatfejl kan være årsagen.

Post Danmarks system til sporing af pakker, Track & Trace, har været ramt af et længerevarende nedbrud både tirsdag og onsdag. Det skriver Politiken, ligesom Post Danmark også bekræfter problemerne over for Version2.

Nedbruddet betyder, at mange kunder ikke kan få at vide, hvor langt de sidste julegaver er kommet i systemet, og dermed kan de heller ikke vide, om pakkerne når frem inden jul.

Post Danmark arbejder på at finde årsagen til problemet. Tirsdag arbejdede Post Danmark ud fra, at der kunne være tale om certifikatfejl.

Version2 arbejder på at få afklaret de nærmere detaljer om årsagen til de tekniske problemer med Track & Trace.

Opdateret: Ifølge Post Danmark skulle systemet nu være oppe at køre igen onsdag middag.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
ab ab

Hvis der er andre herinde, der som jeg afventer pakker med PostDanmark til levering i dag, kan jeg oplyse, at PostDanmark kundeservice fortæller, at selv om man kan få adgang til T&T på sin forsendelse er den ikke nødvendigvis opdateret, da der åbenbart også har været lidt problemer med at få opdateringer ind i systemet.

Min egen T&T slutter i går nat i Københavns Postcenter. Imidlertid kan jeg måske til beroligelse for nogen fortælle, at PostDanmarks kundeservice oplyser, at Københavns Postcenter er tømt for pakker, hvilket betyder, at pakker afsendt inden skæringsfristen for levering (21/12) kan påregne at være ombragt i løbet af i dag, med mindre, at der har været vejrbetingede problemer med udbringningen.

Sidstnævnte forhold kan tjekkes for ens eget postnummer på følgende side:
http://www.postdanmark.dk/dagenspost

  • 0
  • 0
Ole Kofod

Det er fordi pakken bliver scannet, når den bliver afleveret, mens dataene først bliver overført når postbudet kommer hjem fra ruten og placeret scanneren i cradlen. Der er nogle få scannere som overfører data i realtid, men det er undtagelsen ved Post Danmark.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere