It-kriminelle angriber konstant danske virksomheder: V2 Security styrker dit forsvar

29. april 2022 kl. 12:00
V2 Security infosec øksnehallen
Illustration: Teknologiens Mediehus.
Danmarks største messe om it-sikkerhed og compliance er lige på trapperne.
Artiklen er ældre end 30 dage

Er du bekymret over, hvordan du skal beskytte din virksomhed, når selv højteknologiske kæmper som Vestas bliver ramt af hackere? Er du nysgerrig på, hvordan kunstig intelligens kan være med til at afhjælpe manglen på it-sikkerhedsfolk? Eller har du hovedpine over Schrems II-problematikken og usikkerheden om amerikanske cloud-løsninger?

Så deltag på Danmarks største it-messe, V2 Security, hvor vi tager et 360 graders tjek på højaktuelle problemstillinger og løsninger inden for it-sikkerhed, -ledelse og compliance.

Øg din indsigt i nye hackermetoder og sårbarheder, opkvalificer dine medarbejdere eller få mere viden om behandling af følsomme data.

V2 Security løber af stabelen i Øksnehallen, København, 4. og 5. maj og sætter fokus på blandt andet cyberforsvar af sundhedssektoren, standarder for IoT-sikkerhed, privacy i amerikansk cloud og international regulering som NIS2.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er gratis adgang - meld dig til her.

Internationalt lineup

V2 Security byder på et stort messeområde med 80 udstillere og otte scener med spændende oplæg og debatter med en lang række danske og internationale fagfolk og eksperter.

Max Schrems giver os sidste nyt fra privacy-kollisionen mellem europæisk lov og amerikansk cloud, Mærsk-CISO Andy Powell løfter sløret for, hvordan man beskytter en global virksomhed med enorme angrebsflader, vi skal høre hvordan det danske sundhedsvæsen balancerer ønsket om åbenhed med nødvendigheden af sikkerhed, Professor Jan Lemnitzer skal tale om cyberkrig i Ukraine og kritsik infrastruktur og meget, meget mere.

V2 Security har mere end 3000 deltagere, og der er masser af faglig sparring og dialog mellem deltagere, udstillere og oplægsholdere, forskere og eksperter. Messen giver dig mulighed for at du kan drøfte netop dine udfordringer og mulige løsninger og samtidig networke med en meget kompetent gruppe af fagfolk og beslutningstagere.

Læs mere og se hele programmet for V2 Security her

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger