It-iværksætter? Kom til Silicon Valley og lær af giganterne

En uges bootcamp i Silicon Valley for de ti mest lovende danske it-iværksættere skal gøre de små firmaer klar til 'big business'.

Det summer af virkelyst og gode ideer i it-Danmark, men problemet er tit at komme videre med den gode idé og få sparket gang i et nyt firma for alvor, med startkapital i ryggen.

Derfor bliver op til ti danske it-iværksættere nu inviteret til Silicon Valley ved San Francisco, så de kan få et spark videre og møde de helt rigtige mennesker. De danske iværksættere skal simpelthen smittes med den ånd og den drøm om at 'make it big', der har gjort Silicon Valley til verdens førende it-område.

Sådan lyder det fra Innovation Center Denmark, et statsligt støttet initiativ, som står bag arrangementet. Centret holder til i netop Silicon Valley og er sat i verden for at formidle kontakten mellem danske iværksætterhåb og den amerikanske it-industri.

For 5.000 kroner kan de mest lovende danske it-iværksættere få en uge i Silicon Valley i starten af juni, med et tætpakket program målrettet at få bragt iværksætterne videre i deres ambitioner.

Detaljerne er ikke helt på plads, men der bliver lokket med besøg hos Google, Facebook eller en anden it-gigant, samt masser af gode råd fra danske og amerikanske iværksættere, der enten er godt på vej, eller som har fået en god forretning ud af deres idé.

Beløbet dækker en uges program samt en del mad og transport undervejs.

Læs mere på try.scaleit.us, hvor man også kan tilmelde sig.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017

Affecto has the solution and the tools you need

According to GDPR, you are required to be in control of all of your personally identifiable and sensitive data. There are only a few software tools on the market to support this requirement today.
13. sep 2017