It-fejl sendte østjyder på lange rejser for covid-vaccination

Illustration: REDPIXEL.PL, BigStock
Borgere i Region Midtjylland kunne på grund af en it-fejl ikke bestille vaccinations-tider tæt på deres hjem. I stedet blev de sendt på tværs af regionale grænser.

En it-fejl i Region Midtjylland har tirsdag og onsdag i denne uge betydet, at regionens borgere i en periode ikke kunne bestille tider til corona-vaccination i deres eget område.

I stedet blev de sendt på lange rejser på tværs af regionale grænser, skriver TV2 Østjylland.

»De har de set tider på Sjælland i stedet for, og ulykkeligvis er nogle rejst til Sjælland for at få en vaccination, selvom vi har haft tider og vacciner,« siger Ole Thomsen, der er direktør i Region Midtjylland.

Ifølge Ole Thomsen gik der noget tid, før man opdagede, at der var tale om en it-fejl - som man i øvrigt begyndte at rette onsdag.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#5 Niels Dybdahl

Min mor måtte køre tre gange fra Nødebo nord for Hillerød til Nykøbing Falster for at blive vaccineret. Det blev ca 1000 km ialt. Hun havde valget mellem Nykøbing Falster og Århus. Da hun kom derned for at få andet stik, så var de løbet tør for vacciner og så måtte hun derned to dage senere igen. Jeg er spændt på hvor langt jeg skal når det bliver min tur.

  • 1
  • 1
#7 Morten Bruhn

Hvorfor er artiklens overskrift i datid ?

Vi skriver nu lørdag, og problemet er der fortsat. En bekendt af mig har netop gennemført bookingen her til formiddag, og fik kun valgmuligheder imellem alt der ikke var Region Midtjylland, hvor hun bor.

Nuvel, road trips kan da være sjove, men det er da en kende uhensigsmæssigt, at det sker fordi nogen ikke kan finde ud af at kode.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere