Ipod Classic har fået kniven

10. september 2014 kl. 14:312
En gennemgang af Apples online-butikker afslører, at det ikke længere er muligt at købe den 160 GB store iPod Classic fra ny.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Den var en gave til musiksamlere, der gerne ville have al deres musik med på vejen.

Nu ser det dog ud til, at den største iPod, med det klassiske og prisvindende jog-hjul, er blevet udfaset i ly af lanceringen af de nyeste Apple-produkter som Phone 6plus og Apple Watch, skriver Theregister.co.uk.

Theregister.co.uk har tjekket apple.com/ipod i lande som Rusland, Japan, USA, Australien og New Zealand og opdagede, at den store klassiske iPod manglede i sortimentet. Den findes tværtimod her som værende udgået.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den største Ipod er nu en 64 GB iPod Touch.

Apple har ikke kommenteret den stille udfasning, men en oplagt årsag til bortgangen kan være streamingtjenester som Spotify, Wimp, Pandora og Apples egen Itunes Radio. Med deres nemme og hurtige adgang til millioner af sange har tjenesterne overflødiggjort behovet for at gå rundt med en harddisk i lommen.

'RIP iPod Classic 2001-2014', som Theregister.co.uk skriver.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Fortsæt din læsning

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
11. september 2014 kl. 17:30

"Med deres nemme og hurtige adgang til millioner af sange har tjenesterne overflødiggjort behovet for at gå rundt med en harddisk i lommen."

Og hermed overser man så dem i landdistrikterne, dem der prøver at spare på online forbruget, dem der er på ferie og dem der er på vandet, plus sikkert en hel del andre.

Desuden ønsker jeg personligt ikke, at andre skal snage i, hvad jeg interesserer mig for (Apple), eller at de skal kunne spærre for adgangen til mine egne data (amazon.com), så jeg har alt mit off-line