iPad-julegave til heldig nyhedsbrevsmodtager

Version2's nyhedsbrevskonkurrence har fundet en vinder. Mød den heldige modtager af en iPad - og se, hvordan du også kan vinde en.

Version2-læser Bertel Voss får en ekstra julegave i år. Han er nemlig den heldige nyhedsbrevsmodtager, vi har udtrukket i nyhedsbrevskonkurrencen, og dermed vinder han den nye iPad.

Bertel Voss arbejder som freelancer i webbureauet Peytz og Co. Blandt andet med udvikling af nyhedsbreve, og som han skriver »der kan man jo se, hvad den slags kan føre til«

Det er dog ikke udelukkende muligheden for at vinde en iPad, der har fået Bertel Voss til at tilmelde sig nyhedsbrevet:

»Jeg har det sådan, at når jeg følger med på Version2, så kan jeg ikke misse noget væsentligt i it-branchen. Ros skal I også have for også at følge web-branchen. I skriver om ny teknologi - nye ordrer til virksomheder - jeg kan ikke lige komme på noget jeg savner på Version2.«

Det kan jo være, han er farvet af den lækre præmie, men vi skal ikke holde os for stolte til at citere ros alligevel.

Kunne du også tænke dig at vinde en iPad - og i bonus modtage de vigtigste it-nyheder direkte i din mailboks hver dag? Så tilmeld dig Version2's nyhedsbrev.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jimmy Krag

Jeg synes det er uretfærdigt at man ikke har samme mulighed for at deltage når man nu er trofast læser via RSS. Hvorfor skal jeg miste muligheden for at deltage, bare fordi jeg ikke gider modtage mail jeg ikke læser alligevel?

  • 4
  • 2
#6 Casper Thomsen

Hej Jørgen - og andre.

Jeg vil lige præcisere, at der trækkes lod blandt alle, som på udtrækningsdagen er abonnenter på nyhedsbrevet - det vil sige såvel nye som gamle abonnenter.

Vi er også meget glade for brugere, som benytter vores RSS-feed - men vi har ikke på samme måde styr på, hvem det er, og derfor er det meget svært at udtrække en vinder blandt RSS-abonnenterne.

Mvh Casper, Version2

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere